günde 100 içerik nasıl ekliyebiliyorsunuz şaşıyorum. 1 yıllık sitemde 1000 index zor oluyor bende ve hit 15-20k civarı.

Mantıklı çalışın zaten index olayına gerek kalmaz bu kadar. Günlük değil ömürlük çalışın. Haber siteniz mi var örnek veriyorum şu şekilde bir çalışma yapabilirseniz kaliteli bir internet sitesine sahip olursunuz. Hiç anlamamışımdır şu haber sitelerini anlamak da istemiyorum.

güncel haberler(örnek veriyorum) gibi aranma hacmi küçük kelimelere yüklenme yaptığınız zaman belirli bir kullanıcı kitlesine sahip olacaksınız 500 olur 1000 olur 300 olur farketmez ama o kitle sizin sitenize alışmalı.

daha sonra yapacağınız olay ise kategorilere yönelmek. yine örnek vereyim; ünlü haberleri gibi bir kelime daha bulun ünlülerle ilgili magazin haberlerini yapın. onunla ilgili üst sıralara yükselmeye çalışın ordan da 300-500 kişi toplasanız yeter.

bu topladığınız kişiler bir süre sonra facebookta paylaşıma başlıyor, twitter da paylaşımlara başlıyolar bu sayede alt sayfalarınızda da yükselme başlıyor.

demek istediğim günlük değil ömürlük çalışırsanız bu tarz sorunlar yaşamazsınız. birisi hemen hit alma yöntemidir dieri ise zor ama kalıcı hit alma yöntemidir.

sizin hatanız hemen hit alma yöntemini seçmek o yüzden bu tarz şeylerle karşılaşmanız doğal.

uzun yazdım kusura bakmayın.