Şarkı dinleyin hep ard arda,sonra şarkıların ingilizce-türkçe çevirilerini okuyun.
İngilizce kitap okuyun (anlamasanız bile).Film/dizi izleyin.Türkçe altyazılı veya ing dublaj ing altyazılı da olur başlarda Türkçe altyazı ama sonra ing altyazı geçin.
Bol bol yabancı forumlarda takılın veya yabancı oyunlarda takılın eğer varsa cod bf3 gibi oyunlarda oyuncularla canlı konuşmak çok işe yarıyor ne kadar pratik o kadar iyi.Ayrıca Betty Azar'ın İngilizce kitapları var mesela şu ;http://urun.gittigidiyor.com/kitap-d...ammar-73626253 bu başlangıç seviyesi için aynısını 3 sene önce bende almıştım şu an İngilizcem çok iyi.Ve mümkün olduğunca bol bol kelime ezberleyin,açın yabancı makaleleri okuyun,bir not defterine veya bir kağıda sözlük yapın bilmediğiniz kelimelerin hepsini Türkçe karşılıklarıyla oraya yazın ayrıca ingilizce.tk dan grammar'ı da öğrenebilirsiniz 6-7 ay veya sizin ilginize çabanıza bağlı daha kısa sürede bana göre çok iyi İngilizce öğrenirsiniz.
Ben ayrıca çizgi roman falan da okudum İngilizce ve öğretmenimiz ödev verirdi hep bize İngilizce gazete getirin diye gerçekten de faydası oldu..Umarım en kısa sürede öğrenirsiniz