spider58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. forum kurmak suç değil elbette, kategorileri ve açıklamalarını benden almanız hoş değil. siz istediğiniz kadar inkar edin. aynı cümleler, virgülüne kadar aynı. beni sizin ne forumunuz ne de scriptiniz ilgilendirmez. ben kopyalamamanızı söyledim. r10 da bir sürü konu var "r10 çakması forum" diye. demekki hoş değil ki millet konu açıyor.

tk domainle iligli eleştiriye açık olamıyorsanız bu işi zaten uzun süre yapamazsınız. yaın birgün scriptinize neler söylenir neler eleştirel anlamda. herkese herşeyi beğendiremezsiniz.

evet herkes kendi işine baksın. ama cümlelerimi kopyalamayın. burada bir sürü flash oyun scriti var ve ben hiç birisine yorum yapmadım sizinki hariç. kendimi bu yorumu yapmak zorunda hissettim. forum kategorilerinizi ve açıklamalarını kendiniz yazın. yazmıyorsanız da eleştiriye katlanacaksınız.
elestirilere acigim ama tk domainle 2 ay bile surmez demenize bi anlam getiremedim sizin scriptiniz uzakta yakindan bi alakasida yoktur tamamen kodlari kendimiz yazdik ondan ole bi tepki verdim bu arada forum icinde kusura bakmayin forum kapali suanda zaten bastan asagiya degisiklige gidecegim zaten

edesingtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
açıkçası, ilk aşama için iyi bir çalışma. Umarım devamıda gelir. Eleştirilere kulak verin, takılı kalmayın, ama önemseyin. Eleştirilerle her zaman iyi yönde geliştirmeye bakın.

Kolay gelsin
cok tesekkur ederim hocam elestirilere herzaman kulak verecegim ben bu scripti oncelikle kendimi gelistirmek adina yapiyorum on tanitimi yapma amacimda hatalarini tespit etmek