Çok Tesekkür ederim hocam
biliyorum hocam temayı kendimiz yapmadık tayfun erbilen arkadışımız ücretsiz dagıtıyordu demonun foter kısmındada linki mevcut zaten
edesingtr arkadışımıza belirtigim gibi biz yapmadı temayı birde scripti zaten satmayı düşünmüyoruz.
1. forum kurmak sucmu hocam bilmiyordum kusura bakmayın sizde var diye forum kuramazmıyız
2. scriptimizin neyi kopya hocam sizin scriptinizden bişeymi almışızda kopya diyorsunuz onu anlayamadım
3. açıklama diyorsunuz genelde tüm oyun scriplerin özellikleri aynıdır aşşagı yükarı benim bildigim ful fonksiyonlu admin paneli yazdıgım için öle diyorsanız merak etmeyin sildim
birde sizin amacınız nedir tam olarak size ney benim .tk domainimden onu anlamış degilim ister tk la destek veririm ister com la o size neden bukadar dert oldu anlamış hiç degilim ister 2 ay sürer ister 1 sene ister ilk versiyonda bitiririm o sizi ilgilendirmez hocam herkes kendi işini baksın
ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. forum kurmak suç değil elbette, kategorileri ve açıklamalarını benden almanız hoş değil. siz istediğiniz kadar inkar edin. aynı cümleler, virgülüne kadar aynı. beni sizin ne forumunuz ne de scriptiniz ilgilendirmez. ben kopyalamamanızı söyledim. r10 da bir sürü konu var "r10 çakması forum" diye. demekki hoş değil ki millet konu açıyor.
tk domainle iligli eleştiriye açık olamıyorsanız bu işi zaten uzun süre yapamazsınız. yaın birgün scriptinize neler söylenir neler eleştirel anlamda. herkese herşeyi beğendiremezsiniz.
evet herkes kendi işine baksın. ama cümlelerimi kopyalamayın. burada bir sürü flash oyun scriti var ve ben hiç birisine yorum yapmadım sizinki hariç. kendimi bu yorumu yapmak zorunda hissettim. forum kategorilerinizi ve açıklamalarını kendiniz yazın. yazmıyorsanız da eleştiriye katlanacaksınız.