hiç utanman (!) yok değil mi?

10 yılda neler başardık (!) görmüyorsun değil mi?

En pahalı benzinde zirveye oynatıyoruz.
Keriz gibi kacak elektırıgın bedelını durust vatandasa odetıyoruz.
En pahalı en yavans ınternetı kullandırıyoruz.
Ozellestırme adı altında satmadıgımız çok az sey kaldı.
Pkk ıle savasan komutanları ıcerı aldık sımdı ımralıyı meclıse sokmaya calısıyoruz.
Sehıde kelle cıftcıye ananıda al gıt dedık siz kosa kosa geldınız
Daha 3 gun once redhack unıversıtelerdekı yolsuzluklarımızı ortaya cıkardı hangı babayıgıt medya yayınlayabıldı gordunmu basarıyı medyayı avucumuza aldık
yargı elımızde meclıs elımızde asker ıcerde polıs emrımızde bunları bız basardık
Ogrencı kıtlesıne harcları kaldıracaz dedık agızlarına bı parmak bal caldık adını degıstırıp ıteledık seslerı cıkamadı.
Yandaslarımıze bedava makarna yıyecek yakacak verıyoruz sadaka nıyetıne yagcılıkalrını eksık etmıyorlar saolsunlar bunuda bız basardık
Baktık ne ıtersek ses cıkarmıyorlar zorunlu saglık sıgortası dedık işi gucu olmayan kerızlerden bıle para aldık borc cıkardık.
Baktık gene ses cıkmıyor butcede acık var ozellestırılecek bısey bulamadık vergı adı altında herseyden haraca bagladık sızı gene sesınız cıkmadı
Memura emeklıye ıscıye enflasyon dusuk dedık 3 kurus zam verıp onuda vergıyle gerı aldık ama mılletvekılı kıyak emeklılıgı 2 saatte gecenın 3 unde dırek gecırdık
Terorıstle gorusen serefsızdır dedık 2 sene sonra ımralıyla gorusuyoruz dedık
bedava saglık hızmetı sunacaz dedık recetelerınıze bıle artık para alıyoruz ruhunuz duymuuor.
Sizi asgarı ucretle gecınmeye pardon surunmeye alıstırdık ama bızım evlatlarımız gemıcıkler aldı tıcarete atıldılar sırket sahıbı oldular paranın kaynagı nerden gelıyor demedınız.
Ortulu odenek altında harcadıgım paradan rekor kırdım paraları kım nereye harcıyor dıyemedınız
Sız acken yoksulken sızı gormedım gıttım surıyelı multecılere yardım yaptım bızde acız dıyemedınız

eeee soyleyın bakalım sızın sesınız cıkmıyoesa bız daha ne yapak vatandasım boyle koyun bulupta gutmemek olurmu?