maniaccoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bahsedilen sıkıntının tema ile zerre ilgisi bulunmuyor. Çünkü orada tema WP'nin fotogaleri bölümünü kullanmaktadır. Galeri eklerken sıralama metodu wp'nin arabiriminden seçilmektedir.

Burada tema sadece ve sadece WP'nin standart galeri modelini kullanmaktadır.

Tema işinde kötü olduğuma dair iltifatlar için de çok teşekkür ederim ancak PM ile destek verileceğine dair bir taahhüt de bulunmadığımızı da hatırlatmak isterim. Tema destekleri sadece sistem üzerinde ticketlar vasıtası ile görevli teknik personel tarafından verilebilmektedir.

Saygılarımla,
Tema ile alakalı değil mi yani bu olay ? Sıralamayı değiştir dediğimizde yine aynı sıralama geliyor ekrana yani baştaki sona sondakini başa almıyor. Normalde wp de fotogaleri böylemi ?

Yoksa ben mi bir yerde yanlış yapıyorum anlamadım.

Neyse hadi diyelim ki bu benim hatam veya kusurum (tam anlayamadık hala) pm ile cevap verdin bana bir kere neden demedin ki "kardeşim pm ile cevap vermiyoruz karışıyor kafalar" diye ? Nukeciye yolladığımda ilk mesajımı adam kalkıp dediki DÜZGÜN BİR USLÜP ile "beyfendi pm ile destek veremiyoruz sitemizden ticket açın" bizde tamam dedik oraya bi ticket açtık 3 dk içinde cevaplandı. Senin ki gibi 3 gün bekleyip mağdur olup, sonrada kalkıp bunu dile getirdiğimizde İLTİFAT vs. diye cümle kurulmadı anlatabildim mi?

Pm ile yolladığım ilk sorunu nukeci ilede görüşmüştük ve ilk güncellemede çözülecek demişti ve güncelleme oldu ama hala çözüldüğünü düşünmüyorum. Buda temayla alakalı değildir muhakkak Daha ileriye gidebilmek için bu laflarım, şahsını iyi tanırım lakin hakkımıda ararım.

Hata olabilir sendede bendede lakin bunu düzgün uslüp ile çözmek varken neden böyle İLTİFAT vs. yazdın anlamadım ve sana yakıştıramadım işin gerçekçi boyutunu benden duymak istersen.

Benden yana bir kusur varsa hakkını helal et, benden yana helaldir kardeşim. Umarım çok daha fazla ve sık çalışırız da şu hatalar vs. daha güzel çözülür bizde işimize bakar kazanmaya devam ederiz.

2 sorunumuda ticket ile bildireceğim, cevaplar için teşekkürler.