Çok Tesekkür ederim hocam
Hayırlı olsun script özellikleri gayet güzel, fakat tema çok sade, tema konusundada biraz geliştirme yapmalısınız.
biliyorum hocam temayı kendimiz yapmadık tayfun erbilen arkadışımız ücretsiz dagıtıyordu demonun foter kısmındada linki mevcut zaten
Tema çok sade arkadaşa katılıyorum. Bence ziyaretçinin dikkatini çekmesi için temanın iyi, satın alması için ise özelliklerinin iyi olması gerekir. Script ilk versiyon için özellikleri güzel bir script hayırlı olsun.
edesingtr arkadışımıza belirtigim gibi biz yapmadı temayı birde scripti zaten satmayı düşünmüyoruz.
forumunuz,scriptiniz, açıklamalarınız kopya olmasın!! bir iş yapacaksanız düzgün yapın. benim cümlelerim benimdir. siz kendi cümlelerinizi yazın.
bu şekilde giderseniz 2 ay sürmez bu script.
tk domain alayım tutarsa domain alırım gibi enteresan bir düşünce zaten en başta bu konudaki ciddiyetsizliğin işareti.
başarılar.
1. forum kurmak sucmu hocam bilmiyordum kusura bakmayın sizde var diye forum kuramazmıyız
2. scriptimizin neyi kopya hocam sizin scriptinizden bişeymi almışızda kopya diyorsunuz onu anlayamadım
3. açıklama diyorsunuz genelde tüm oyun scriplerin özellikleri aynıdır aşşagı yükarı benim bildigim ful fonksiyonlu admin paneli yazdıgım için öle diyorsanız merak etmeyin sildim
birde sizin amacınız nedir tam olarak size ney benim .tk domainimden onu anlamış degilim ister tk la destek veririm ister com la o size neden bukadar dert oldu anlamış hiç degilim ister 2 ay sürer ister 1 sene ister ilk versiyonda bitiririm o sizi ilgilendirmez hocam herkes kendi işini baksın