JBuLLeT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
nasıl ödeneceği düşünülmüşki ona göre girişim yapılıyor yarın herşey olacağına varır kafanızı fazla yormayın siz
ben kafamı falan yormuyorum ben almayında demiyorum veya bu transferi çekememzlikte yapmıyorum aksine fenerbahçeli olarak bu tip futbolcuların türkiyede oynamasını çok istiyorum gerek fener de olsun gerek gs'de gerek bjk'de gerek diğer külüplerde çünkü bu tip futbolcular hem göz zevki veren hem başarılar taşıyan futbolculardır. hem türkiye liği kat kat keyiflenir hemde avrupada başarı olayı bir nebze olsun yukarıya çıkartılır bunda hem fikiriz sanırım benim demek istediğim olay sadece galatasaray için değil fenerbahçe içinde bugun fenerbahçe 10-15 milyon dolara futbolcu alsa aynı şeyleri söylerim çünkü bir futbolcu alınıcak diye bütün dengelerin yıkılması mantıksız nedir bu dengeler diğer futbolcuları küstürmek mesala gibi gibi gibi. bunun yanı sıra gelir-gider dengeleri borçlar-alacaklar.yine diyorum bunu gs için demiyorum her külüp için transfer yapmak için transfer yapmamalı külüplerimiz veya taraftarın gözüne girmek için yüksek fiyatlı transferler yapmamlı külüplerimiz bugun messiyede istediği parayı verip getirirsiniz belki ama 3 ay sonra borç içinde yüzünce külüp hiç bir espirisi kalmaz ben bunu anlatmak istedim.neyse umarım hayırlısı neyse o olur ve snejder gs formasını giyer.