başta toplu mail olayına zaten karşıyım bu nedir arkadaş biz r10'a datalarımızı bize mail reklamı yapılsın diye mi veriyoruz bu zaten ayrı bir olay buna girmiyorum bile.

Burada bazı arkadaşlar usül olayında şikayetçi olmuşlar bazıları ise bodoslama savunmaya geçmişler arkadaşım siz karışmayın bu adamların yetkilileri yokmu gelsinler usüllerini anlatsınlar sorgulayan arkadaşlar ise bıkmışlar artık bu seo yaparım dediği halde para alıp sonrada siteyi harabe haline getirenlerden bizim vaktimiz yok seo için uğraşamıyoruz diye bir kaç yere iş verdik vermez olaydık tonla para kaybettik. Millet artık bıkmış para kaptırmaktan insanlar diyorki opencart site açmış paket satıyor diyorlar güven vermiyor paketle seo mu olur diyorlar haklı olarak bırakın yetkililer gelsin burada savunsunlar kendilerini yada iş alanlar koysunlar adamların reflerini atlamayın arkadaşım her yere muhalefetse oda bir yere kadar bazen başka bir şeyini çıkarıyorsunuz.

Ben seo işi vermiyorum artık kimseye seo yaparım anlarım diyen varsa önce çıkarsın sonra benden dilesin diyorum ne diliyorsa. İnsanların dili yanmış bırakın seo yaptırmak isteyen sorsun kaygılarını söylesin şirkette anlatsın yağdanlıklardan sıkıldı artık bu platform

Saygılarımla