Runodizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediğinizi anlıyorum, sizin gibi bir üslup kullansa gerçekten derimki ben hak etmişim banlanmayıda başka şeyleri de ama hiçbirşey söylemeden hiçbir söz hakkı tanımadan ayrıca girişmde bulunduğum halde söz hakkımı elimden alarak beni dere dışı bırakan birinin faaliyetlerinden bilerek ve isteyerek yaptığına adım kadar eminim üzgünüm...

Sizin yaklaşımınız gibi sorunu çözmeye değil üstünü kapatıp devam etmeyi uygun gördü ilgili şahıs...

Benim kaybım oldumu tabiki hayır umrumda da olmaz ama bir çifte standart varsa bilelim ki bizde ona göre davranalım...

Uzun lafın kısası azda olsa dinlediğiniz için mutlu oldum teşekkür ederim, zaten olan oldu yapılan yapıldı ...

İyi Çalışmalar...

Yeni yönetim göreve geldikten sonra keyfi yada art niyetli davranan 2-3 mod anında yönetimden alındı, ********** bu konuda oldukça hassas en hassas olduğu konu ise keyfi ve kişisel ban atılmasıdır, bundan sonrada bu şekilde davranan olursa yine aynı işlem uygulanacaktır, kimseye çifte standart uygulanamaz, hatta bırakın çifte standartı yönetici olduğum günden beri forumdaki ticari hayatımı bile askıya aldım kendi isteğimle, sırf adil olabilmek ve dik durabilmek için. İşte bunları bilen biri olarak keyfiyet olmadığına inanmanızı istiyorum, eğer bir art niyet varsa da er yada geç hakettiğini bulur.