Videoyu nete yüklüyorsun ama burada paylaşmıyorsun. Ben de buna tavım işte. 2 bin kişi izlemiş zaten cnn de eklese 100 bin kişi izleyecek burdaki 50 kişi izlese ne olacak izlemese ne olacak? Bu paranoyaklığın nedeni mantıklı açıklaması var mı acaba.
Videonun linkini burada versem cogu arkadas alır kendi kanalına yukler
sonra kolay bir seo ile benim videonun üstüne cıkar
Bu durumda benim gelir kaybım olur
Adamlar bizim gibi kopyala yapıştır yapmadan önce sizden izin istemişler ve ricada bulunmuşlar. Sizden onay istemeden yayınlasalardı belki de ruhunuz bile duymayacaktı. Kendimi yerinize koyarak söylüyorum, "yayınlayabilirsiniz" derdim ve CNN sitesinden videomu izlerdim. Bu durumda parayı düşünmek geldiğimiz noktayı özetler.
Benim ki telifli video kolaysa alsın yayınlasın

)
adam gibi izin istemişler sizden. bence izin verin yayınlasınlar her şey para değil
Haklısın herşey para degil , cnn den beleş bir şey isteyin bakalım vereceklermi.
Duygusallıgı bırakın arkadaslar karsımızda yerel tv kanalı yok , Kırıkkale tv istese veya herhengibi ufak bir tv sorun degil verirsin adamlar zaten zor ayakta duruyorlar. Onun dısında ulusal ve uluslar arası bütün yayın kuruşlarına paralı .
Hele bi durum biraz daha hit alsın sonrasını düsünürüz. Daha hiti çok az
Video tutuldu diyemeyiz 12 saatte 3000 bin izlenme den bişey olmaz.
Bu arada videoyu amerika dısında izleyemessiniz.
“This video contains content from SME. It is not available in your country.”
Videonun bulundugu kanal amerika dısına kapalı tek giriş yolu "us vpn" tunnel turu