Deae adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakın hala anlatmak istediğime odaklanamıyorsunuz, size bir haksızlık yapılmışsa bu bir keyfiyet olamaz, olsa olsa hata olabilir. Eğer bir keyfiyet varsa zaten dediğiniz gibi o tür kişiler bu yönetimde barınamaz. Bizim sizden beklentimiz, kendinizle ilgili haksız bir karar verildiğini düşünüyorsanız (ban hariç), şikayet yada eleştiri konusu açmak yerine online gördüğünüz modlardan birine sorununuzu anlatan detaylı bir pm atmanızdır. Sorununuzu düzgün bir şekilde aktarırsanız hakkınız olanı alacağınıza emin olabilirsiniz
Dediğinizi anlıyorum, sizin gibi bir üslup kullansa gerçekten derimki ben hak etmişim banlanmayıda başka şeyleri de ama hiçbirşey söylemeden hiçbir söz hakkı tanımadan ayrıca girişmde bulunduğum halde söz hakkımı elimden alarak beni dere dışı bırakan birinin faaliyetlerinden bilerek ve isteyerek yaptığına adım kadar eminim üzgünüm...

Sizin yaklaşımınız gibi sorunu çözmeye değil üstünü kapatıp devam etmeyi uygun gördü ilgili şahıs...

Benim kaybım oldumu tabiki hayır umrumda da olmaz ama bir çifte standart varsa bilelim ki bizde ona göre davranalım...

Uzun lafın kısası azda olsa dinlediğiniz için mutlu oldum teşekkür ederim, zaten olan oldu yapılan yapıldı ...

İyi Çalışmalar...