Bütün yazılanları okudum ben de internetbilişim ile çalışıyorum 2008 den beri neredeyse ve çok memnunum.İletişim formunun kapatılmasını anladıktan sonra internetbilişim'in bilgi vermediğinden ziyade müşterilerinizin daha çok mağdur olmaması için neden VPS almadınız hele de 10.000tl gibi bir zararınız varsa? para konusuna gelince ben de geç ödüyorum bazen unutuyorum ama ticket açtığımda internetbilişim hemen yardımcı oluyor yeri geliyor 1 ay hiç ödemiyorum diğer ay ödüyorum.Buradaki sorun kaybettiğiniz zarardan çok, kaybettiğiniz firmadır bence çünkü iletişim formu ile ilgili bir müşteri size gelip biz mail atamıyoruz sitemizden dediğinde ve sizin de internetbilişime gidip anlattığınızda bu durumu, size verilen cevap biz kapattık deseydi sizin bu esnada bir vps almanız gerekiyordu.Nitekim paylaşımlı hosting paketlerinde yapılan işlemler tüm ortak hesaplar içindir, bireye özgü bir şey yapıldığını şimdiye kadar görmedim.Sadece yıkıcı olmak yerine yapıcı olmanız gerektiğini, bilgi verilebilirdi firmanın sözleşmesinde böyle bir şey var mı bakmak lazım.Tabiki herkes bazı firmalarda sorun yaşayabilir ama bunu şikayet konusu yerine nasıl düzeltebiliriz sorunu diye açarsa daha güzel olurdu.