Ben geçen sitemin bir kopyasını açmayı düşündüm yeni domain ve başka bir hostta yani. Fakat bunu bir türlü yapamadım Ben sizin dediğiniz gibi yaptım public html yedeğini çektim, sonra bunu yeni hosta attım ve mysql yedeğini kendi mantığım ile aynı sizin yaptığınız gibi yaptım. Yani Site.com u Site1.com gibi düzenledim. Yeni host aldığım hosting ise db ismini kendi otomatik vermiş ben bunu değiştiremedim ve site domainine benzer bir db ismi veriyor ve db ler uyuşmadığından config.php den db leri ayarladım. Neyse site açıldı herşey tamam. Fakat neden login paneli hata veriyor anlamadım. giriyor ama üstte bilemm kaçıncı satırda hata var diye 3 farklı hata verdi. Bu hata bu tür aktarmalarda çok yaşanmış baktım hemen anında verilen cevap Config.php deki charset ayarını utf8 den ANSI ye değiştir diyorlar. Ya ben bir ilkokul 5 e giden çocuk dahi olsam şayet utf8 türkçe karakter gösterir ANSI göstermez bu bir, ikincisi eski db de utf8 olan neden yeni hostta ANSI olarak kayıt edilsin bu iki. Bu sorunu bu şekilde giderirsin diyenler çok yanılı o şekilde de gitmedi. Siz bu işlerle uğraşıyorsunuz. Bu sitenin bir kopyasını oluşturmayı anlatsanız farklı hostta daha güzel olur.