öncellikle bunlar iligli avruma amerika dahil bir çok datacenter localhost mail gönderimi kapatmış durumda basit örnek redsation 2013 yılı işine türkiyede bunla ili yasa hazır konumda ve çıktırı ilk gün telekom tarafından localhost mail gönderimi portları komle kapatılcakdır bunun nedeni mailde vürüs spamm vb.. ve iplerin artık az olmasından dolayı peki artık ne olcak artık relay server olcak örnek 1 sunucu relay kurulcak o relay yapılan server telekom bildirilcek portu ve ipsi telekom bu ip kendi portuna geçircek sonrasından gönderilen her mail server tarafından incelenip öyle gönderilcek örnegi redsation
kısaca bence artık phpmail unutun o işler hikaye olcak artık

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:40:42 -->-> Daha önceki mesaj 21:35:25 --

sddeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
e-mail size önemsiz gelebilir fakat bir çok firma telefondan ziyade e-mail ile iletişim kuruyor ve ürün/hizmet alımı - satımı, toplantı gibi konularda bu yolla haberleşiyorlar. Ayrıca projenin değeri sadece proje sahibi tarafından ölçülebilir.
Bahsi geçen internet bilişim firması php mail gönderimini desteklemeyebilir, buna herkes saygı duymalı. Zira spam gerekçesiyle kara listeye alınan IPler ile uğraşmak gerçekten can sıkıcı oluyor. Kullandığınız mail formunu smtp kimlik doğrulaması için düzenleyerek sitenizden gelen mailleri alabilirsiniz. Bu noktada şunu da belirtmek isterim, firma aktif bir sunucunun konfigürasyonunda yaptığı ve müşterileri etkileyebilecek olan tüm değişiklikleri duyurmalıdır.

Müşteri olarak sık mail gönderimi yapıyorsanız ve email sizin için hayati bir öneme sahip ise bir mail sunucu kiralamanızda yarar var. Ya da mailchimp gibi alternatif mail servislerini kullanabilirsiniz.
sddeniz bey mail size hak veriyorum geçen ödeme işin müşterime telefon ettim 3 gün boyunca cevap vermedi bende askıya aldım bana mail atmış neden kapattınız diye ben size telefon etti cevap vermediniz ödemeden dolayı dedim

ne dedi dersin bana ulaşma yöntemi sadece telefonmu megersem telefon konuşma sevmiyormuş ondan sonra annadım insanlar telefon daha önemli olduru mailin