Öncelikle hepinize merhaba.
3 sene boyunca sürdürdüğümüz reklam ve grafik işinden sonra Detay Bilişim ismiyle ek bir ofis açarak hosting sektörüne adım attık. O veya bu şekilde kısa sürede olsa bu işi layıkıyla yaptığımızı düşünüyorum. Yalnız gelinen son noktada işlerimizin bozulması alacaklarımızı alamamamız, mahkemeler vs. derken bizi kaçınılmaz sona doğru sürükledi. Bundan yaklaşık 1-1.5 ay önce reklam ve hosting müşterilerimizin çoğuna bilgilendirme yaparak Detay Bilişimi fesh ettik. Yaklaşık 60 hosting ve reseller müşterimizin geri ödemelerini yaptık mağduriyetlerini giderdik. Bu işlerle 3. Ortağımız olan Nurullah bey ilgilenmekteydi ve görüyorumki r10 içindeki 10-15 kadar müşterimizin 3-4 tanesini mağdur etmiş bilgilendirme yapmamış ödeme yapmamış.
R10a girdiğim sürelerde yöneticilerde kontrol edebilir işlerimin yoğun olduğundan dolayı çok kısa süre harcıyordum ve gelen profil mesajları falan Nurullah bey tarafından silindiği için + olarak şikayetler bölümünede dikkat etmediğim için bu şikayetleri göremedim.
Geçte olsa mağdur olan 3-4 arkadaşımız bana ulaşırsa gereken neyse hemen yapmaya hazırım. Bunun dışında r10dan ceza almam gerekiyorsa onada razıyım. Çünkü o veya bu şekilde insanları firma olarak mağdur etmiş bulunuyoruz.
Dediğim gibi Detay Bilişim tarafından mağdur olan arkadaşlar varsa ( ki olmayadabilir çünkü daha sonradan bu mağduriyetler giderilmiş olabilir ) şahsıma ulaşırsa gerekeni hemen yaparız.
Yaşanan bütün bu sıkıntılardan sonra ben şahsım adına hepinizden özür dilerim. Beni tanıyan arkadaşlar maddi manevi hiçbir konuda kimseyi mağdur etmek istemiyceğimi de bilirler.
Saygılarımla
Hüseyin Kurt