Benim tüm fikirlerim e-ticaret üzerineydi. Yanlız görüyorum ki ülkemizde daha bu tarz olayları destekleyecek kişiler çok az.

Bir fikir söylenmiş beğendim.

Deniyor ki; iyi bir webmaster'san sen gider işine yarayanı seçer alırsın. Devamına gerek yok yazmaya. Ne güzel ifade edilmiş.

İşi bilmeyenleri dolandırıyorlar demişler. Yeni başlayan bir firma için, görmeden, fikir sahibi olmadan böyle ithamlarda bulunmak çok acımasızca... Ayrıca gördüğüm kadarı ile canlı destekleri var. Nerden biliyorsunuz "Size bu paketi verelim, bu size iyi gider" diyeceklerini? Belki sitenizin analizini yapıyorlar, belki önce inceleyelim, sonra geri dönelim diyorlar. Belki sitenin ihtiyacına göre paket ya da paketler belirleniyor?

Kaldı ki o bahsettiğiniz "eski" yöntemleri ben seo konusunda yeni olmama rağmen denedim kendime ait bir blogda. Hedef kelime seçtim ve bazılarını uyguladım. Sıralamada ilk sayfadayım var mı ötesi...?

Yeni güncellemeden sonra neden tüm algoritma değişsin? Kendi yorumumda belirttim zaten, bu tarz işler sayesinde yeni kavramlar ortaya çıkacaktır, bir çok şey güncel ve daha ileriye gidecektir diye.

Rekabet her zaman gelişmeyi getirmiştir arkadaşlar. İşin yapılma yöntemini beğenmiyor olabilirsiniz. Ama fikriniz olmayan bir firmaya *********** diyemezsiniz bence.

Elbette bu işi yapamayan, pakete sınırlı kalan kişiler vardır. Ama bir şans verin bakalım ne yapıyorlar? Nasıl bu kadar eminsiniz? Daha önce yaptınız da beceremediniz mi?

Benim gördüğüm, kendime diyorum ki sen daha seo bilmiyorsun. Ama burda yazanlardan daha çok seo "öğrenebildiğimi" gördüm. Siz yapamadınız, başkası yapabiliyorsa gocunmak, aşağılamak yerine sizde sebeplenip öğrenmeyi deneyin mesela. Yaptım olmadı diyorsunuz şimdide. Adam yapıyorsa, oluyorsa suç onun mu?

Saygılar.