by_karahan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim mesajlarımı okuduysan her sitenin ihtiyacı farklıdır. Neye ihtiyacı olduğuun bilmeyen adam ne yapacak? Bütçesine uygun paketi sepete atacak,

Eee peki sonra? 1-2 ay sonra site filtreye girerse eğer, garanti veriyor mu bu firma?

Biraz şu optimizasyon kategorisindeki 2,3,4,5. sayfalara bakın, kanatlandıran, uçuran paketlerden ağzı yanan, emekleri boşa giden kişilerin konularına bakın.

Paket hizmeti veren kaç kişi garanti veriyor? Kaç kişi sözleşmeyle çalışıyor?

Kim göze alabiliyor bunu?

Fark ettiysen şikayetim var ktageorisnde de bu tür konular açıldı, paket satıcılarının savunması ne oldu peki?

Ben Googl2'da çalışmıyorum, yapacağım şey almış olduğunuz paketi uygulamak, linkleri basmak, gerisi beni ilgilendirmez...

Bunun aksini iddaa eden bir kişi çıkar karşıma Allah rızası için, (paket satıcılarından)

Gerçek seo uzmanı sana bütün bunların garantisini verir, sözleşmeye madde olarak ekler, paran çöpe gitmez, boşa gitmez.

Anlatabildim umarım.
İyide ben seo yapmak istiyorum. Yani denemek, denedikçede öğrenmek istiyorum. Dediğim gibi vaktim olmadığı için denemek istediklerimi deneyemiyorum. Yani ben zaten kimse benim sitemin seosunu yapsın istemiyorum. Bu konuda çok yeni olmama rağmen kendime güveniyorum. Eğer bu sitedeki araçlar zaman sorunumu da çözerse başarılı olmamam için bir sebep göremiyorum.

Seo hakkında oldukça bilgili olduğunuzu düşünerek danışıyorum olaya bu açıdan baktığınızda benim farkedemediğim bir konu mu var?

Veya önereceğiniz benim sorunumu çözeceğini düşündüğünüz başka bir çözüm yolu mevcut mıu?

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.