isulsa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben kendimi tam olarak tanımladığınız gibi görüyorum... Seo konusunda oldukça yeniyim ve başka bi alanda da yoğun olarak çalıştığım için ne yazık ki istediğim kadar süre ve emek harcayamıyorum.

Denemek istediğim pek çok şey var kafamda ama dediğim gibi vakit bulup yapamıyorum...

Şimdi sizin mantığınıza göre eğer burda sunulan hizmetlerden birini kendim uygularsam herhangi bir sorun olmuyor, ama satın aldığımda aldatılmış olacağımı sölüyorsunuz.

Ben bu mantığı anlayamıyorum, vaktim olmadığı için veya harcayacağım emek veya zamanın fiyatının sitede sunulandan daha yüksek olduğunu düşündüğüm için buradan bir ürün aldığımda ne gibi bir sorun yaşayabilirim?

Online destekle görüştüğümde işlem sonunda bana detaylı bir rapor göndereceklerini belirtiler. Raporda herhangi bir sıkıntı görmediğim takdirde de ilerleyen zaman dilimde tekrar kullanmamak için bir sebep göremiyorum?

Böyle bir işleviniz olduğunuzu düşündüğünüzü söylediğiniz için soruyorum; Benim mantığımda yanlış olan şey nedir? Yani ben emek ve zaman harcayamadığım bir uygulamayı ücreti karşlığında satın almamın ne gibi bir zararlı etkisini görebilirim? Sonuçta genel olarak bakıldığında ne yaptığımı ben biliyorum sadece sitenin sunduğu araçlardan bazılarını kendim uygulayamadığım için satın alıyorum.

Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Kardeşim mesajlarımı okuduysan her sitenin ihtiyacı farklıdır. Neye ihtiyacı olduğuun bilmeyen adam ne yapacak? Bütçesine uygun paketi sepete atacak,

Eee peki sonra? 1-2 ay sonra site filtreye girerse eğer, garanti veriyor mu bu firma?

Biraz şu optimizasyon kategorisindeki 2,3,4,5. sayfalara bakın, kanatlandıran, uçuran paketlerden ağzı yanan, emekleri boşa giden kişilerin konularına bakın.

Paket hizmeti veren kaç kişi garanti veriyor? Kaç kişi sözleşmeyle çalışıyor?

Kim göze alabiliyor bunu?

Fark ettiysen şikayetim var ktageorisnde de bu tür konular açıldı, paket satıcılarının savunması ne oldu peki?

Ben Googl2'da çalışmıyorum, yapacağım şey almış olduğunuz paketi uygulamak, linkleri basmak, gerisi beni ilgilendirmez...

Bunun aksini iddaa eden bir kişi çıkar karşıma Allah rızası için, (paket satıcılarından)

Gerçek seo uzmanı sana bütün bunların garantisini verir, sözleşmeye madde olarak ekler, paran çöpe gitmez, boşa gitmez.

Anlatabildim umarım.