Ben kendimi tam olarak tanımladığınız gibi görüyorum... Seo konusunda oldukça yeniyim ve başka bi alanda da yoğun olarak çalıştığım için ne yazık ki istediğim kadar süre ve emek harcayamıyorum.
Denemek istediğim pek çok şey var kafamda ama dediğim gibi vakit bulup yapamıyorum...
Şimdi sizin mantığınıza göre eğer burda sunulan hizmetlerden birini kendim uygularsam herhangi bir sorun olmuyor, ama satın aldığımda aldatılmış olacağımı sölüyorsunuz.
Ben bu mantığı anlayamıyorum, vaktim olmadığı için veya harcayacağım emek veya zamanın fiyatının sitede sunulandan daha yüksek olduğunu düşündüğüm için buradan bir ürün aldığımda ne gibi bir sorun yaşayabilirim?
Online destekle görüştüğümde işlem sonunda bana detaylı bir rapor göndereceklerini belirtiler. Raporda herhangi bir sıkıntı görmediğim takdirde de ilerleyen zaman dilimde tekrar kullanmamak için bir sebep göremiyorum?
Böyle bir işleviniz olduğunuzu düşündüğünüzü söylediğiniz için soruyorum; Benim mantığımda yanlış olan şey nedir? Yani ben emek ve zaman harcayamadığım bir uygulamayı ücreti karşlığında satın almamın ne gibi bir zararlı etkisini görebilirim? Sonuçta genel olarak bakıldığında ne yaptığımı ben biliyorum sadece sitenin sunduğu araçlardan bazılarını kendim uygulayamadığım için satın alıyorum.
Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
sitede yapılan (hepsi değil) birçok çalışma sitene yarardan çok zarar verecektir. Çünkü uygulanan yöntemler basit ve eski yöntemlerdir.
Ziyaretçi defteri backlink vs gibi paketler yıllar öncesinin paketleriydi. Evet eskiden işe yarıyordu. Ama şuanda bu ve benzeri paketler sadece size zarar verecektir. Zira Google son iki güncellemesinde genel anlamda bu tarz paket kullanan sitelere cezalar vermiştir.
birkaç lisanslı ya da ücretsiz programcıkla bu hizmetlerin çoğunu kendi kendinize yapabilirsiniz.
Ama dediğim gibi, bu yararlı değil, zararlı olur...
Firma tabi ki taahhüt ettiği hizmeti verecektir. Ondan benimde şüphem yok. Ama bu iş sitene zarar verecekse seo olmaktan çıkacaktır.