by_karahan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tanımam etmem firmayı ismini ilk defa duydum hatta

Hazırladıkları site baştan aşağıya faul. Acemi müşterilerin gözünü açmak istiyorum.

Sitedeki gizlilik sözleşmesini okudun mu sen hiç?

Sanki fiziki bir hizmetmiş gibi yok kargo, yok ürünün adrese gönderilmesi falan filan maddeler.

Almışlar alışveriş sitelerindeni gizlilik koşulları metnini, aynen yapıştırmışlar.

Seo hizmeti ne zamandan beri kargoyla adrese gönderiliyor? Linkler cd ye çekilip adrese mi gönderiliyor artık yoksa?

Bunlar size ufak ayrıntılar gelebilir, önemsiz de gelebilir ama şeytan ayrıntıda gizlidir Bunları fark eden yol alır

Ayrıca alınan paket sonrasında sitede yükselme olmaz ise geri iadeleri var mı?

Yukarıdaki bir arkadaş sözleşmeden bahsetmiş, sözleşme bi kere sizin haklarınızı korumak için var.

Sözleşmeye eklersin maddeni, site çalışma sonrasında hedef kelimede ilk 3 sırada olmadığı taktirde ücret iadesinin yapılacağına.... artık verdiğin para kapı gibi teminatlı risksiz.

Bunlarda var mı böyle bir şey?

Eğer varsa önceki mesajımda dediğim gibi, beni hedef kelimemde en yüksek seo paketi ilk sayfaya çıkartırsa (şu anda 2. sayfadayım) paket ücretinin 10 katını vermeyi vaad ediyorum.

Bu teklif R10'da bu mesajımı okuyan herkes içindir.

Demek ki ben 2 yıldır boşu boşuna çırpınıyomuşum, boşu boşuna Türkiye'nin en büyük haber sitelerinden tanıtım yazısı alıyormuşum

Al bir paket, ekle sepete, yaslan arkana

Biz cahil kalmışız, geri kalmışız, zamana ayak uyduramamışız demek ki arkadaşım kusura bakmayın..

Siz sepetinizi doldurmaya devam edin

Seo hizmeti alacak acemi, bilgisi yetersiz müşterilerin gözlerini açabildiysem ne mutlu bana.

Adam sözleşmeden kaçıyor, paketlerin üzerine atlıyor Anlamak zor sizi gerçekten.

Haklarınızı da bunlar korur zaten, sözleşme ne ki zaten hiç bi işe yaramaz

Hadi kolay gele..
Ben kendimi tam olarak tanımladığınız gibi görüyorum... Seo konusunda oldukça yeniyim ve başka bi alanda da yoğun olarak çalıştığım için ne yazık ki istediğim kadar süre ve emek harcayamıyorum.

Denemek istediğim pek çok şey var kafamda ama dediğim gibi vakit bulup yapamıyorum...

Şimdi sizin mantığınıza göre eğer burda sunulan hizmetlerden birini kendim uygularsam herhangi bir sorun olmuyor, ama satın aldığımda aldatılmış olacağımı sölüyorsunuz.

Ben bu mantığı anlayamıyorum, vaktim olmadığı için veya harcayacağım emek veya zamanın fiyatının sitede sunulandan daha yüksek olduğunu düşündüğüm için buradan bir ürün aldığımda ne gibi bir sorun yaşayabilirim?

Online destekle görüştüğümde işlem sonunda bana detaylı bir rapor göndereceklerini belirtiler. Raporda herhangi bir sıkıntı görmediğim takdirde de ilerleyen zaman dilimde tekrar kullanmamak için bir sebep göremiyorum?

Böyle bir işleviniz olduğunuzu düşündüğünüzü söylediğiniz için soruyorum; Benim mantığımda yanlış olan şey nedir? Yani ben emek ve zaman harcayamadığım bir uygulamayı ücreti karşlığında satın almamın ne gibi bir zararlı etkisini görebilirim? Sonuçta genel olarak bakıldığında ne yaptığımı ben biliyorum sadece sitenin sunduğu araçlardan bazılarını kendim uygulayamadığım için satın alıyorum.

Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.