Msn : facebokads20@hotmail.com
Yeni Numarası : 0543 913 17 85
Murat Acar olarak ismini kullanıyor. Profilinde kullandığı twitter ve facebook adreslerini eklemiş ne kadar doğru bilmiyorum.

Dikkat edin Ay** UR** adlı kişiye nesine hesabına ödeme çıkartıyor ve bu şahısta fenabiri adlı üyeden yada başka diğer üyelerden ukash ve diğer sanal para almaktadır. Bizim sözde onun nesine hesabına gönderdiğimizi zannediyoruz.

Profilinde bulunan sosyal ağlardan kişiye ulaştım ya bu kişi yada bunu tanıyan birisi. Şahısa ait resimler ama bu şahısı kullanarak şaşırtmaca yapıyor olabilir.

http://b1301.hizliresim.com/15/9/htld1.jpg
http://b1301.hizliresim.com/15/8/hs322.png
http://b1301.hizliresim.com/15/8/hs322.png
http://f1301.hizliresim.com/15/8/hs360.png
http://a1301.hizliresim.com/15/9/htmbm.jpg

Farketiğim noktalar bu şahıs ile telefonda görüştüğümde r10.net'e takılmadığını belirtiyor ama r10.net ile ilgisi olduğu görülüyor. Beğenme, durum mesajları, müşteri portfoyü v,s ayrıca FarkHosting adıyla diğer forum sitelerinde aktif.

Şerefsiz herif {annesini andığımı bilsin} tezgahı çok iyi kurmuş, anlamadığım nokta diğer kullanıcılardan ise banka üzerinden alışveriş yapıyor. Neye güvenerek farklı firmalar üzerinden ticaret yapıyor. Nasıl bir bağ var o firmalar üzerinden araştırıyorum.

Ayrıca cyber-warrior üzerinden birkaç bilgileye ulaştım emin olduğumda paylaşacağım.