Çok saçma sapan konuşanlar var genel söylüyorum, adsense düşünmemişken clickpoint.coma kodunu yayınlatıyorsa reklam verene halt etmek düşer. Neden? belirli bir anlaşmaları olmasa google zaten biliyordur göz yumduğuna görede bir bildiği elbette vardır, şunu anlamıyorum farzedelimki aracı site yok ortada adam direk adsense kodlarını koydu ve kazanıyor yada kazanmıyor reklam verenim şikayet ederim ne demektir? zorla tıklattırıyorsa daha o sitede reklamınızın cıkıp cıkmamasıda sorun değil zorla tıklama yaptırıyorsa şikayet edin. Bu nedir hemen şikayet mahalle kadınları gibi nereye varmayı düşünüyorsunuz? googleye yaranmayımı unutun. Sonrasında çöp site mantığı nedir hocam google gözünde o sitedeki kullanıcılar gerçekten kullanıcıdır çöp site mantığı yoktur çöp fiyat mantığı vardır siz eğer 0,02 0,01 veriyorsanız reklamlara zaten onlar çöp reklamdır bu durumda kimi kime şikayet ediyosunuz? en uyuz olduğum bizim insanlarımızın çekemez olduklarıdır değiştirin bu kafaları. Sabah sabah sırf sinirlendiğim için kıskançlık edenleri gördüğüm için yazdım.