SecurityHome adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz böyle söyleyince değişmiyor mu diye bakayım dedim ama güvenlik sayfasında gizli soru adında bir başlık göremedim. Aslına bakarsan iyice düşününce gizli soru eklediğimi de hatırlamıyorum. Hepsini geçtim, gizli sorunun da degişme yöntemi var. Hadi yöntemler de olmadıysa Facebook desteğe bilgilerim çalındı gizli sorumu çözebilirler değiştirmek istiyorum dediğinde, sana gerekli doğrulamaları yaptıktan sonra değiştirmen için şans vereceklerdir. Aksi halde hiç değişmemesi mantık dışı.
Güvenlik sayfasında gizli soru adında birşey çıkmıyorsa demekki daha önce almışsınız o yüzden çıkmıyor değiştirme yapılmaması için. Hocam bir önceki mesajınızda gizli soru,telefon onayı vs hepsini yaptım dediniz ama şimdi iyice düşününce "Gizli soru" eklemediğinizi söylüyorsunuz yani bunda var bi çelişki. Profili satın alan kişi birde facebook desteğe hesabım çalındı derse o hesabı tamamen kapatırlar gizli soru vermezler benim bildiğim ve kimlik doğrulama isterler oda sizin üzerinize ise hepten uçar gider fb profili..