MahsumCelik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 mail gitmedi diye sorup beklemeden o proje rafa kaldırılıyor veya iş sizden alınıyor ise o ; proje zaten iptal edilmek istenen bir projedir diye düşünüyorum.

Konuya bilende yazmış bilmeyende. Kategori kuralları güncellenmeli bence.
Bence ilk önce düzenlemeyi kendinizden başlayabilirsiniz.
Ben 1 mail ile ne projeler ne paralar kazanıyorum burada paylaşmamı isterseniz göstereyim tek tek ?

Biz sitelerimiz üzerinden iletişime geçmek istiyoruz bu suç ise yada problem ise alternatifleri göstereceksin yada sayın müşteri mail için bu bu bu özellikleri kaldırdık artık bu özellik aktiftir lütfen bunun bilincinde olun ve düzenlemenizi buna göre yapın denmesi gerekiyor.

1 web sitesinde iletişim formunun çalışmaması kadar amatörce ve saçmaca bir durum olamaz. Sitede logo, menü yada herhangi birşey olmayabilir ama iletişim formuda çalışmıyorsa müşterinin kafasındaki tek cevap :

- Adamın daha formu çalışmıyor adama nasıl ulaşacağız ki ?
- Adama mail ile ulaşamıyoruz daha cep telefonunu alsak ne olur açmaz ki ..
- Adam kendi sitesini güncellememiş ki dostum bizim sitelerimizi nasıl bitirsin.
- Bu adam bence sorumsuz sitesinde form çalışmıyorsa bizim hiçbir projemizde çalışamaz.

Yukarıdaki maddeler adamı ipe götürür bilmem anlatabildim mi hala konuya çok basit gibi bakıyorsunuz veya bakanlar var diyeyim bir mail en azından benim için 1 para - 1 ekmek demek.

İstediğiniz kadar basite alabilirsiniz ama basitleşmeyin isterseniz ..