isimden dolayı olmaz sanırım çünkü soyadı yılmaz olan biri ile aynı isme sahip yüzlerce kişi vardır türkiyede, ama adres aynı olursa aynı kişi olduğun anlaşılmış olabilir detaylı inceleme sonucunda banlanabilir ama sadece bir ihtimal
aynı ad-soyad sahibi biçok kişi olabilir.ama genelde ad-soyad ile birlikte cep telefonu yada en azından banka bilgisi olarak daha önce banlanan hesapdaki veriliyor.adsense kurallarına göre adsenseden 1 kez banlanan bidaha hesap alamıyor.ben yıllarca önce bi hesap aldım,banlandım.yıllarca adsense kullanmadım.sonra geçen yıl yeni bi bi adsense hesabı ekledim sitelerime ve 2-3 ay öncesine kadar kullandım,yine banlandım.sonra 1 ay içinde 6-7 hesap daha banlattım.hesapların bagzılarında daha önce banlandıgım hesapda kullanılan bilgiler vardı,bagzılarında ise ne bi kural ihlali nede daha önce kullanılmış bi bilgi vardı.amazon,clickbank gibi yerlerden ödeme almak için kullandıgım amerikan bankası hesabı var mesela,pin olayını çözemedigim için onu adsensede kullanamadım henüz.pin olayını nasıl aşabilecegimi çözsem onlada bi hesap açıcam bi ara.banlanmayan türk bankası hesabım kalmadı çünkü