Eğer yaptığınız değişiklik müşteri olarak beni etkiliyorsa her türlü bilgilendirmesini
yapmak zorundasınız.
İşte ödemeler konusunda sisteminiz takır takır gününde ödemeniz var ! diye mail gönderiyorsa ciddi problemleri yada durum değişkenlerini bizzat her müşteriye bildirmek zorundasınız.
Başımıza gelmesini bekleyince neler oluyor ? Arkadaş ciddi maddi manevi zarar almış peki ya ben kişisel sitem için google adwors reklam verseydim ve sitemdeki e-mail formu çalışmasaydı iş başvuruları bana ulaşmasaydı ne olurdu ?
Sizin cevabınızla : sizin iyiliğinizi düşündük . Allah razı olsun çok iyi olmuş bayağı bir iyiliğimi düşünmüşüsünüz derdim bende
O e-mailleri sistem atıyor. Sistem size değişiklik yaptım diye hiç e-mail attımı ?
Yada bizzat ben size sistemde bunu değiştirdim diye bu zamana kadar e-mail attım mı ? Firewall kurulduğu zaman e-mail attım mı ? Firewall ile şu şu değerler bu duruma geldi diye ?
Çünkü işinize gelen durumları kendinize pay çekerek konuşuyorsunuz. Ödeme tıkır tıkır diye geliyor ama kaç defasında tıkır tıkır diye gelen e-maile istinaden ödeme yaptınız Gökhan bey size sorarım ? Madem ödemeden açtınız konuyu buyrun siz söyleyin o e-mailleri kaç defa dikkate aldınız ki ?
Bunun haricinde bireysel düşünmüyorum ben kusura bakmayın ben müşterilerin sağlıklı uzun vaadeli bir hizmet almasını sağlıyorum. Bununla bir ciddi problem yaşayan arkadaş varsa bu fonksiyondan dolayı çözüm olarak farklı bir firma ile çalışmasını söylüyorum.
Her daim 4 4 'lük hizmet talep edip yazıyorsunuz ama yanlış anlaşılmasın bunu yurt dısındaki bir çok firma bu sekilde sistem değişikliğine gidip haber vermediğinde amenna , Türk firmaları bir şey değiştirince trilyonlarca zararlar masraflar vs.
Gökhan bey sizin bizden bu kadar sıkıntınız varsa lütfen sizde alternatif firmaya geçiniz. Yenileme döneminde farklı bir firma ile çözüme gidersiniz. Bizim hizmetimizden sıkıntısı olanı zorla tutmuyoruz. Bizim çalışma şeklimiz 4 senedir bu şekilde sıkıntılı olan arkadaşlar farklı firmalar ile çalışırlar.