Darklord adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizim bu tarz bilgilendirme servisimiz hiç yoktur olmamıştırda. Sunucu üzerinde güvenliği yaparım işlevi çalışmayan arkadaş olursada dilerse son ödemesini iade ederim çalışmak istediği yer ile çalışır.

Ben burada haklı çıkma çabasında değil işlev konsuunda durumu açık ediyorum.

Bilgi bankası maabında değiliz yoksa sunucularda günlük yapılan her işlemi e-mailelrsek anlamayacağınzı defalarca e-mail alırsınız. Bununla alakalıda bir bildirim sistemimiz hiç olmadı olmayacakta ne yazık ki.
Eğer yaptığınız değişiklik müşteri olarak beni etkiliyorsa her türlü bilgilendirmesini yapmak zorundasınız.

İşte ödemeler konusunda sisteminiz takır takır gününde ödemeniz var ! diye mail gönderiyorsa ciddi problemleri yada durum değişkenlerini bizzat her müşteriye bildirmek zorundasınız.

Başımıza gelmesini bekleyince
neler oluyor ? Arkadaş ciddi maddi manevi zarar almış peki ya ben kişisel sitem için google adwors reklam verseydim ve sitemdeki e-mail formu çalışmasaydı iş başvuruları bana ulaşmasaydı ne olurdu ?

Sizin cevabınızla : sizin iyiliğinizi düşündük . Allah razı olsun çok iyi olmuş bayağı bir iyiliğimi düşünmüşüsünüz derdim bende