Bende konu açmıştım konuyu konuşarak hallettik ama internetbilişim görüyorum ki hala kendini haklı çıkarmakta.
Ben konu açtığımdada ödemelerinizi geçiktirerek ödüyorsunuz demişitiniz.
Yahu adam bununla alakalı birşey açmıyorki benimde sizde resellerim var, sitelerimden iletişim formundan bana mail gelmemesi kadar saçma bir durum varmı ?
Bana ve tüm müşterilere gerekiyorsa 3 er adet bakın sayın müşterimiz , böyle böyle mail sistemini değiştirdik, kapattırdık yada böyle yaptık diye bilgi vermek zorundasınız.
Webkarizmada diyor ki , kardeşim haber verde bende onun yerine iletişim formu yazdırayım yada başka sistemler kullanayım.
Adam burda niye haber verilmedi iş kaçırıyorum diyor siz hala başka yörelerden konuyu uzatıyorsunuz.
Banada bu sistemin değiştiğine dair 1 tane bile mail gelmedi.
Siteme telefon numarası - msn adresimi yazmak zorundamıyım ?
Evet müşterilerim benimle mail ile iletişime geçecek kaldı ki bende kısa bir süre önce site üzerinden değilde jotform üzerinden sipariş formu yapmıştım bu durumu görünce iyi olduğunu düşünmüşüm
Onur hocam, ben diyorum ki insanlara birşeyi yapmadan önce açıklayında insanlar önlemini alsın bu durumda şu konumda
sistemsel olarak bizi düşünseniz dahi haksızsınız çünkü
haberdar etmiyorsunuz.
Ödeme konusundaki durum zarar ziyan sebebidir. Anlatımda sadece tek yönlü anlatılmaktadır.
Bizim bu tarz bilgilendirme servisimiz hiç yoktur olmamıştırda. Sunucu üzerinde güvenliği yaparım işlevi çalışmayan arkadaş olursada dilerse son ödemesini iade ederim çalışmak istediği yer ile çalışır.
Ben burada haklı çıkma çabasında değil işlev konsuunda durumu açık ediyorum.
Bilgi bankası maabında değiliz yoksa sunucularda günlük yapılan her işlemi e-mailelrsek anlamayacağınzı defalarca e-mail alırsınız. Bununla alakalıda bir bildirim sistemimiz hiç olmadı olmayacakta ne yazık ki.