webkarizma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ayır edebiliyorum kapatmanıda anlıyorum ama tekrar soruyorum. NEDEN HABER VERMEDENİZ ?
Haber vermek için sunucuda EMAİL 'i tamamen kapatsak anlarımda bu fonksiyonu kapattığımızda neden haber verelim.

Biz shell için php.ini 'de değişiklik, safemodlar icin flag verirken httpd.conf, perl izinlerini chmod gibi özelliklerini değiştirirken yada açıkların sunucu üzerindeki problemelrin giderilirken firmaların hiç bilgi verdiğini gördünüz mü ?

Yanlış anlamayın ama her değişiklikte müşteriye haber verme gibi bir durum yok. Olamazda zaten.

" burda bizim yaptığımız sistemi eleştirmek yerine firmanın yaptığı hatayı konuşsak daha doğru olacağını düşünüyorum. "

Demişssinizde sizin yada sizin gibi bu tarz kullanan formail sahipler yaptığınız sistem zararlı sizin haberiniz olmadan sunucu üzerinden kullandığınız formailler sayesinde binlerce mail çıkıyor sizlerden habersiz.

Bunu engellemeyince ipden ileri zaman icinde zaten mail gitmeyecek. Bunu anlamak istemiyorsunuz. Biz o yöntemi yapmazsak ilerki zamanda zaten mail alımıda , mail gönderimide ip blacklistte girdiği icin yine yapamayacaksınız.

O zaman ne olacak ? O zaman kimi suçlayacaksınız ?

Bu seferde niye tedbir almadınız diyeceksiniz yada o kaybettiğini binlerce lirayı neden listeye alıyorsun arkadaşım diye blacklist firmasından mı talep edip şikayet konusu açacaksınız ?