PHPMail 'in iptal olmasından dolayı kullanıcı sitem etmemekte, neden haber verilmemesinden sitem etmekte.Sonuçta alırken bu vardı.Zararlıysa, o zamanda kaldırabilirdiniz.Burda hatayı müşteriye yıkıyormuş gibi yazdığını belirtmek isterim...
ben kullanırkende kaldırsın yine problem yok ama bi haber verilir bize. bizde önlemimizi alırız. ne kendimiz mağdur olurduk ne de müşterilerimiz. herşeye mail atıyorsunuz yazın 1 hafta sonra mail fonksiyonu kapatılacaktır diye. en azından 1 ay sonra haberimiz olmaz. bu durumdan. (oda kendi kontrollerimizle gördük yine haber verilmedi.)
Açıkcası çok garip bir durum.Firma her zaman müşterilerini düşünerek bir hareket gerçekleştirmiş.
Sizin sitenizde iletişim numarası , iletişim maili yok mu ?
Zararınızı anlıyorum ancak biraz abartılmış gibi geldi bana.Müşteri sizin ile telefon , email yoluyla iletişime geçebilir.İlla form maille mi iletişime geçmek istiyorlar ?
Veya sisteminiz çok yoğun bir sistemse testlerini yapıp sizde gözlemleyebilirdiniz bu durumu.
Şuanda tüm firma ve datacenterların en büyük problemi spam ve blacklistlerdir.Bunu hatırlatmak isterim.
2 yıl düzenli ve güzel çalışılarak ufacık problemleri bu kadar büyütmeyi anlayamıyorum.
zaten durumu kendimiz test ettik de anladık.
burda bizim yaptığımız sistemi eleştirmek yerine firmanın yaptığı hatayı konuşsak daha doğru olacağını düşünüyorum.