Ben ilginç yönleri yazdım ki yazmakta haklıyım. Sen bunları yazdığında sen bize zamanında ödeme yapmayarak bir nevi sende bizim ekmeğimiz ile oynamış oldun.

Ayrıca sunucuda senden atıyorsun demedik. Lakin paylasımlı hostingde senden çıkmadığınında garantisi yok. Sonuçta zaten takip edemediğiniz yada müşterilerin edilemediği için bu servisi duruduyoruz ki sunucu güvenliği hakkında günde defalarca işlem yapılıyor. Her biri müşterilere bildirilirse zaten olmaz. Biz arka fonda gerekli işlemleri yaparız maksat kişilerin sorunsuz sekilde sağlamasıdır.

Bu yaptığımız çalışma sayesinde mailler artık sorunsuz hotmail , gmail gibi sistemelrde filtreden problemsiz geçiyor.

Ayrıca Webmail üzerinden ehr türlü sistem aktif. Formailelrinizde SMTP kullanmazsanız mailler gitmez ki bunuda sistemden hata mesajı olarak geri dönmektedir.

Yakın zamanda herkes bunu böyle yapacak göreceksiniz yine dediğime geleceksiniz kısacası. Çünkü spamhause , barracuda gibi bir çok yer artık bu şekilde olmayan yerlerden cıkan e-mailleri spam sayıp ipyi gerekse tüm ip blokunu kara listeye alıyor.

Karalisteye aldıktan sonra o ip bir daha bizim işimize hiç yaramıyor.

İlgili hosting firması sahipleride okur duruma mudahil olur eğer yanlışım varsa kendilerine sorabilirsiniz.

Destek talebinden zaten sorgunuzda detay verildi.

Ayrıca sizin mantığınız ile bakayım.

Bizim ipmiz bloklansa ve sizden olduğunu kanıtlasam 255 x 30 $ seklinde bana 7650 $ ödeme siz yapacakmıydınız ? Hatta zarara uğramasına sebep olduğunuz kişilerin bedellerinide ödeyecekmiydiniz ? Kısacası işin gerçek şekli bu olması lazım. Zarar ettirmek amacımız olmadı olamazdıda ki 2 senedir çalılan biri olarak sen düşün seni ne kadar sıkıntılı zamanında dahi anlayışla karşıladık.

Bu bir güvenlik , bu bir alınmış tedbir. Durup dururken kapanmadı bu fonksiyon. Kapatılması mecburi olduğu icin sadece işlem şekli değişti.

webkarizma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ödemeler evet sıkıntılıydı o sıralar şirkette 3 ortaktım ve mali işler ile ben ilgilenmiyordum. Böylece diğer ortağımdan kaynaklı bir ödeme sıkıntısı oldu. Ama çıkıp 1 liram sende kaldı diyemezsin. Böyle bir durum yokkende gelip burda bunu yazman ne kadar doğru tartışılır.

Sana sorduğum soru dışında herşeye cevap yazmışsın. O halde tekrar soruyorum.

Tamam spam olur fonksiyonu kapatırsın peki neden haber vermiyorsunuz ?

Sizin hatanız yüzünden ben maddi zarara uğradım buna ne diyorsun ?