Okan bey yaklasık 2 senedir müsterimizdir doğrudur. Kendisi VDS müşterimiz iken çoğu ödemesinde gecikme , aksatma hizmet durdumları olmuştur. Kendisi ödeme ile alakalı durumlarda bunca mebla kazanırken ödeme yapmamasıda ilginçmiş açıkcası.
Bununla beraber kendisi daha sonrasında paylaşımlı hosting hizmetine geçmiştir. Adı üzerinde paylaşımlı hosting. Demek oluyor ki burada herkes birbirinden bir nevi sorumlu. Sizin o alakasız dediğiniz form maillerinizden çıkan e-mailler sebebi yüzüne iplerimiz blackliste, aynı şekilde bize gelen şikayet abuseler , spamailler yüzüne bloklanan e-mail servisleri oluşmaktadır.
Bununla beraber problemleri detaylıca araştırdığımızda müşterilerin bilinçsiz sekilde formmail üzerinden toplu e-mailler, yada hacklenip yine aynı şekilde toplu e-mailler atılmasıdır ve yaşamasıdır.
Biz bunun için formmailler 'in e-mail ile gönderilmesini SMTP vasıtası ile sadece izin sağladık. SMTP sayesinde sizden bilinçsizce mail çıkışı engellenir duruma geliyor. Bu artık çoğu firmada bu şekilde ki göreceksiniz yakın zamanda herkes buna geçmek zorunda kalacak.
İP 'lerin azalması tahsisi sayesinde ipler artık çok değerli konumda. 1 İP adresinin Blacklistten 1 defaya mahsus cıkarılması 30 $ gibi rakamlara tekabül ediyor. Takip edilmesse 1 - 2 gün içerisinde yeniden giriyor.
DB sorunu anlık gelen taleplere yada bazı müşterilerin hesabında aşırı yüklenemsi ile çoğu zaman her firmada olan şeylerdir. VDS 'deki tüm siteleri 1 Resellere alıp VDS 'in mantığını resellere yüklemeye çalısan müşterilerdendir.
Şunu kimse diyemez ki sorun yaşadım destek istedim yada çözüm istedim sunmadılar diyemez.
VPS / VDS ve Sunucunuz 'da ne isterseniz yapın ama aynı sunucudaki müşterilerede zarar vermenizi ben istemem. Bir çok kurumsal yapı, kişi SMTP sayesinde sıkıntısız bir sekilde maillesebiliyorlar. Formaillere yüklenmesi gereken ufak bir kod herşeyi çözüyor.
Ayrıca sunucu üzerindeki sağlıklı çalışmayı, problem görülecek işlemleri durdurmayı zaten biz yapmakla mükellefiz. Amaç müşterilerin sıkıntısız olmasıdır.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:23:56 -->-> Daha önceki mesaj 13:22:59 --
Sizdende kullanıcı adınızı ve e-mailinizi alayım 1.5 aylık süreci kontrol edelim bakalım.
Ödemeler evet sıkıntılıydı o sıralar şirkette 3 ortaktım ve mali işler ile ben ilgilenmiyordum. Böylece diğer ortağımdan kaynaklı bir ödeme sıkıntısı oldu. Ama çıkıp 1 liram sende kaldı diyemezsin. Böyle bir durum yokkende gelip burda bunu yazman ne kadar doğru tartışılır.
Sana sorduğum soru dışında herşeye cevap yazmışsın. O halde tekrar soruyorum.
Tamam spam olur fonksiyonu kapatırsın peki neden haber vermiyorsunuz ?
Sizin hatanız yüzünden ben maddi zarara uğradım buna ne diyorsun ?