KMLGRLR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tipik yurdum insanı.

Konuyu açan arkadaş; bence fazla risk almadan idealinizi gerçekleştirmeye çalışın. Size bu işin tutmayacağını söyleyen herkes alışkanlıkları göz önüne alarak konuşuyor. Fakat sizin amacınız o alışkanlıkları değiştirmek anladığım kadarıyla. O yüzden fazla kulak asmadan fakat tedbirli davranarak devam etmelisiniz derim.

Başarılar.
yorumunuz için teşekkür ediyorum

bizim bu atılımları yapmamızın sebeplerinden en büyüğü sizinde belirttiğiniz gibi " alışkanlıkları değiştirmek" tir bu bağlamda olumlu/olumsuz herşeyi düşünüyoruz kurduğumuz dünyada herşeyi toz pembe yaşamıyoruz tabiki olabilecek olumsuzluklarıda düşünüyoruz yavaş yavaş ilerliyoruz ve sizinde belirttiğiniz gibi çok fazla riske girmiyoruz bir çok projemiz sitenin oturmasından sonra gerçekleşicek bu ne demektir sitede atıyorum vitrin yada mağaza satıldığında örneğin 500 tl satılan bir mağazada gelir olarak aldığımız 500 tl " hadi harcıyalım " mantığı yerine bu 500 tl proje için yatırım olarak kullanıcaz çünkü bu projedeki kişilerin kurulu iş yerleri ve düzeni bulunmaktadır burdan gelicek paraya bağlamadık geçimimizi hiç birimiz bu bağlamda siteden gelicek bütün parayı sitenin ve projeler için alt yapı olarak kullanıcaz tek karlı noktamız da budur.

düşünceleriniz ve fikirleriniz için teşekkür ediyorum