kranos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bu konuda bir müşterime site yapmıştım. sizin dediğiniz biraz gelişkini. Üstelik adam büyükşehirlerde ustalarını da ayarlamıştı. Sonra para ve projenin bazı ayaklarında anlaşamamıştık. siteyi sildim. domainide engelledim. şimdi ne yapıyor bilmiyorum
biz yatırım yapmaktan çekinmiyoruz bir sürü toplantılar yapılıyor emlak firmalarıları ile inşaat firmaları ile galericiler ile bankalar ile umarım herşey güzel olur
MahsumCelik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fikir gerçekten güzelmiş özellikle araç konusu . Ekip oluşturulup sahibinden.com arabam.com gibi sitelerle anlaşılırsa hem iş potansiyeli hemde kazanç olarak mükemmel sonuçlar çıkabilir.

Fikir babası her kimse gerçekten tebrik etmek isterim.
fikir bana ait bu sadece 2 tane projemizden birisi yaklaşık 10 tane projemiz var hiç bir sitede olmıyan onlarda çok süper projelerdir yorumlarınız için teşekkürler
bilgicinitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılar, eksik yanını söleyim size; alacak kişiye masraflı gelse oraya gitmek, yol 100 lira ise siz ondan daha az para almanız lazım, bu durumda zarar elde etmenize yol açar.
yorumunuz için teşekkür ediyorum tabiki bu hizmetler ekstra ücretlere tabi olucak il ve ilçeye göre ayarlanıcak bu fiyatlar o kısım ile ilgili 2 arkadaş fiyat çalışmaları sürdürüyor gerek expertiz olayı için gerek site içi fiyatlar için piyasının nabzını tutuyorlar onlarda bize bi kaç güne rapor sunucuklar bizde o doğrultuda siteye giricez.

yorum yapan , fikirlerini sunan herkeze teşekkür ediyorum 2 arkadaş iş başvurusu için p.m atmışlar onlara telefon üzerinden iletişim kurulacaktır iş başvuruları devam etmektedir. aylık çok güzel paralar kazanabilirsiniz.