Yazdıklarınızı gerçekten okumadım.Sadece satır başlarına baktım.Tek şunu söylim sizin bundan önce ki mesajınıda gelir ve gider dediğiniz rakamlar doğru değil.Açın bir yerden bulup izleyin.

--Edit--
" Israrla anlamak istemiyorsunuz ve yeniden yazıyorsunuz.Bende diyorum ki sizin söylediğiniz rakamlar ile başkanın söylediği rakamlar tutmuyor.O zaman biriniz de yanlış var. " Ben onun dediklerini doğru görerek konuşuyorum.Ben izleyin diyorum siz doğru diyorsunuz.Anlamadım ki ispatlamaya veya kanıtlamaya çalıştığınız şey nedir ? Ben bunun ben şunun arkasındayım derken ? Adam Sneijder geliyor diye konu açmış, konuyu getirdiğiniz yere zerre anlam veremedim.Tamam o gelince GS batarsa, ben sana vereceğim 1000 $ benimde yalanım yok !

Alıntı
Bu dönem içinde 127 milyon borç ödedik
Bunları sizin izlemediğiniz programda söyledi.Daha çok ters düşeceğiniz şey söyledi.Durum bu kadar kötü olsa dediğim gibi bu işten eminim EN AZ sizin kadar anlayan insanlar varken buna müsade etmezlerdi.Her neyse yeni mesaj yazmadım mesajımı editledim.Yazdıklarınızı yine tam okumadım, çünkü bel altı vs kelimeler geçmiş göz geçirirken gördüm.Gerçekten tarzım değil, şu söyledikleriniz.1-2 mesaj önce de insanları dolandırdığını vb demişsiniz, bunlar hakkında da açıklamalar yapıldı.Keşke diyorum keşke izlseseydiniz bu gereksiz tartışmaları yapmasaydık.Ama tartışma ve konu çok alakasız.Tamamen kendinize ait düşünelerinizi lazım olmayan bir zaman da, ortada birşey yokken dile getirmenizdir.Sizin birşeyler ispatlamamıdır, başkan siz olacaktınız da olmadınız kıskançlık mıdır, yoksa canınız mı sıkılıyor, Sneijder'imi sevmiyorsunuz bilmiyorum, şu transfer konusunu getirdiğiniz yerlere hayretlerle bakıyorum. Galatasaray batsın Sneijder gelince forumdan kopmadığımız sürece abarttığın 1000$ 'ı istediğin mod arkadaşa gönderirim sende alırsın.Bugüne kadar ben banlanmadım 2008'den beri üyeyim.Er meydanında benim bildiğim başka şeyler konuşur.Senin hayali dünyan da vakit geçirmek sıkıcı.Çünkü olmayan şeyler üzerine bu kadar yazının bile gereksiz olduğu aşikar.Bu süper zekanı forumlar da harcamana üzülüyorum.Bu bilgileri real hayatında da uyguluyor ve borsa ticaret vb bilgilerini beğenmediğin insanları servetleri kadar servetin olması dileğiyle...İyi geceler başarılar.
+ Laf sokmama gerek yok, sana sadece bu konuda "sanane" desem yeter.İlk mesajını oku, kıskançlık sıçrıyor sanki...Hani zaten beddua ediyordun, şimdi haklı çıkmak için git camiye içten dualar et.Bakarsın batar senin bu düşüncelerle.

Alıntı
Bir FBli olarak soyluyorum, insallah gelir. Alacagi yillik 6 milyon para ve bonuslar bile tek basina GSnin finansal yapisini zora sokar. Insallah alirlar, hatta varsa bunun gibi bir tane daha alsinlar, temelli iflasa bayrak acsinlar. GS gelecek sene CLde oynamazsa, kafadan gumler, oynasa bile gumleyebilir, adamlar birde yillik 6 milyonluk futbolcunun pesinde kosuyor. Ya bunlar bir tezgah daha cevirip bir yerden para arakladilar, yada hesap bilmiyorlar. Antalya yada BJKden biri sampiyon olursa, gorursunuz durumu, bak nasil Demiroren gibi topuklayarak kacar baskaniniz.
İnsan fesat olmasın, Giray 2 gün önce futbolu bırakabilir, hasta vb dediler hepimiz üzüldük, adına dualar edip "inşallah düzelir" dedik.Alex gitti hakkı yendi en azından böyle gönderilmemeliydi o bu dedik.Tüm taraftarlar farklı renklerde evinin önüne gitti.Yani ben burada dedikleriniz yanlış ayrıca verdiğiniz bazı bilgilerle başkanın söyledikleri uyuşmuyor dedim.Transfer konusunu getirdiğiniz yere diyecek birşey yok...

-------------Edit--------------------------
Size insan gibi cevaplar yazıyorum ama siz kendinizce birşeyler ispatlama peşindesiniz.Ben kısaca size "sanane" desem yeterdi aslında.Ama siz kendi bildiğiniz doğrudan şaşmayacaksınız.Futbol bir eğlencedir, siz işin içine başka şeyler kattığınız için o mesajı atmıştım.Yemin ediyorum ki mesajınızı okumadım, eminim güzel şeyler yazmışsınızdır ama bundan önce ki mesajımda bir daha yazmayacağım demiştim.

Böyle şeyleri ciddiye alan bir insan değilim, eğlence gördüğüm bir olaya "inşallah batarlar" o olur bu olur gibi söylemlerde bulunan bir insanı pekte ciddiye almayacağım.Tek ben değilim görüşlerinize karşı çıkan.

Tamam he, he he ok, siz haklısınız.İyi geceler.

(daha da varsa ekleyeceğiniz kısa öz şekilde, pm atın.Böyle çocuk gibi bizim takım bu, sizin takım şu, yok batmayız vs tarzım değil.Ne zor günler oldu da bu takım batmadı.Şimdi sizin böyle olursa şöyle olursa demenizlede batmayacak.Ki şampiyon olmuş, ŞL'de oynuyor, yine şampiyonluğun en büyük adaylarından biri.)