yanılmıyorsam ahim'e ve fifa'ya başvuru yapmıştı trabzon. onlardan bir sonuç çıktı mı? takip ediyorsunuzdur diye size soruyorum.
ben geçen haftalarda yapılan bir yürüyüşte, taraftarların ellerinde öyle dövizler görmüştüm ondan dedim şampiyonluk olayını. bence hala kafalarda yer ediyor o hadise. tabii ki adalet aramak en doğal hakkınız ama dediğim gibi bunu daha doğru bir şekilde planlayarak yapmak lazım. sonuçta bir şekilde ligler devam ediyor, şampiyon tescillenmiş, hala o noktaya takılıp kalınırsa yerinde sayacak kulüp sürekli.
fifa degilde CAS onemli. Aihm zaten sembolik bir denemeydi kisisel olmayan davalar genlde kabul edilmiyordu o yuzden o konuyu kapattilar (gibi yada bu mealde birsey oldu) CAS bu ise bakan kurum ondada beklemedeyiz suan. uefa cevirileri yapiyor cunku TFFnin gonderdigi yanlis tercume cikti defalarca

onlarda anladi tupcuye guven olmayacagini
gecmise takili degiliz ama trabzon insaninin yapisi o sekilde hakli oldugu davada sonuna kadar gider. tescil olayi var dogrudur ama yargitay onarsa cezayi zaten o dakikadan sonra ben fenerbahceli olsam kupayi zaten istemem. zamaninda besiktasa eski zamanlardan 2 sampiyonluk eklenmisti. italyadada eski sampiyonluk sanirim milandan alinip 2. intere verilmisti. onlarda tescilli idi. basit birsey degil ben yine daha kucugum benden 4 sene onceden beri sampiyonlugu bekleyenler var onlar vazgecmez. trabzonspordan ziyade fenerbahce ve taraftarlarinin ne yapacagi asil onemli olan yargitay olayindan sonra. amacimiz kupa degil