mre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam konu sampiyonluk degil emin olun. islerine gelince simsek gibi bize ceza verenler 3 senedir ne stadi yapabildiler ne sike davasini cozebildiler. Dalga geciliyor resmen adam akilli bir aciklama bile gelmiyor. Sonra sadri senerle her roportajda gazeteciler bu yarayi kasiyorlar baskanda ister istemez cevap veriyor. Hatirlarmisiniz bilmiyorum sike davasi ilk ortaya ciktiginda bi sure boyunca sadri sener hic birsey demedi sustu sadece davayi etkilememek icin. taraftarlar kiziyordu cik hakkimizi ara diye. simdi konusuncada sozde dalga geciyorlar.

kupa degil adaletin bi an once bi karar vermesini istiyoruz. bizde biktik emin olun.
yanılmıyorsam ahim'e ve fifa'ya başvuru yapmıştı trabzon. onlardan bir sonuç çıktı mı? takip ediyorsunuzdur diye size soruyorum.

ben geçen haftalarda yapılan bir yürüyüşte, taraftarların ellerinde öyle dövizler görmüştüm ondan dedim şampiyonluk olayını. bence hala kafalarda yer ediyor o hadise. tabii ki adalet aramak en doğal hakkınız ama dediğim gibi bunu daha doğru bir şekilde planlayarak yapmak lazım. sonuçta bir şekilde ligler devam ediyor, şampiyon tescillenmiş, hala o noktaya takılıp kalınırsa yerinde sayacak kulüp sürekli.