iyide diger arkadas sike yaptiginiz kabul etti ama mecbur birakildiginizi soyluyor bende aksini soylemiyorum zaten. Bizim sike yaptigimizi ima ediyorsun ama kanit yok ortada hala sende ayni sekilde bir dayanagin olmadan yattilar size diyorsun. Ben diyorum eger sadri sener baskanliginda sike yapilmis ise dusursunler sampiyonluk ne haddimize. ama sadece siz iddia ediyorsunuz bizimkilerin saglam dayanaklari var. Bana gore trabzon degil sadri sener sutten cikmis ak kasik degildir belkide ama size gorede Fenerbahce herzaman temiz hakli (hakeme karsi rakiplere karsi taraftara karsi cemaate karsi).

kafadan sallama yorum yapmiyorum haksiz ithamlardada bulunmuyorum yargitay derse sike yapilmamis bende ozaman gelir ozur dilerim sorun degil (inanmam ama dilerim ozur) bana TFF ve kurullarinin yaptigi aciklamalar ve uygulamalar hic birsey ifade etmiyor. tpcunun neden oraya geldigini herkes biliyor ve malesef akp hukumeti fener taraftarini karsisina almak istemiyor o yuzden trabzonu gozden cikarmasi kendileri icin dhaa mantikli.

neyse diger arkadaslar laf yemisim cevap veremeyecegim sekilde mesaj yazmissin tarzinda karsilik vermis ama ortada zorlanacagim birsey goremedim.

neyse iyi geceler daha uzatmaya gerek yok Allah herkesin gonlune gre versin