Cumle alem size yatiyorduda ondan. O sezon aldiginiz puan 82. Ondan sonraki sezon 58. Kiytiriktan penalti mi ararsin, sizin eleman gol atsin diye kafa ustu yere atlayan mi ararsin, 90+3'te ligte bir amaci olmayan takimin FBye gol atmak icin kalecisini ileriye cikarmasini mi ararsin, Bursanin 90 dakika FBye canakkale gecilmez oynayip, 2-3 hafta sonra TS karsisinda al gulum ver gulum oynamasini mi ararsin, TS eski baskani, eski spor bakaninin TS'nin o hafta oynayacagi maci garanti altina almak icin rakip takimin sehrine gidip stad sozu vermesi mi ararsin, zurnanin son deligi bir bakanin TS sampiyon olsun demesini mi ararsin, bu bahsi gecen sehrin takimi bizden son dakikada gol yedi, adamlar kuduz kopek gibi saga sola saldirdi, size karsi oynadiklari oyun zaten 2. lig seviyesinde bile degil, ama bu adamlar niye boyle bize karsi oynamiyor diyen bir tane TSli gormedim, o ayri vaka. Bir tane TSli allahin kuluda yahu FB bunlarla oynarken cok kasiliyor, biz tereyagindan kil ceker gibi golleri siraliyoruz demiyor? Niye bu adamlarin hepsi boyle, gerci ben cevabini biliyorum, ama yazarsam banlanirim.
Sivasspora balik gonderen mi ararsin, sizde yok yok... Arastirilsa daha neler neler cikar, ama sizinkiler arkasini yobazlara iyi dayamis, hicbir sey olmaz... TSli bir yoneticinin topugundan vurulmasida var tabi. Aciklanan belgelerde adi geciyordu elemanin, susturdular bi guzel.
Yanlis anlama ama sizin niye 30 seneden beri sampiyon olamadiginiz, bundan sonraki 30 senede olamayacaginiz zaten belli, nerden belli diye sorma, verecegim cevap hic hosuna gitmez, gereksiz yere banlanmayayim...
Bu Sadri cengaveride bu isi biraksin. Boyle giderse bunu TSliler vurur, simdiden soyleyeyim. Milleti bisey yapacakmis gibi gaza getiriyor, saf adam dolu bunlarin camiada, buna inanip gaza geliyorlar, bu isin sonu kotu. Bu is padisaha kadar gider, padisahta FB'den kupayi alip, TS'ye vermeye kalkarsa isler iyice karisir. Sizde ayri bir alemsiniz, Sadri baskaniniz en degerli futbolculariyla anlasma yapmaktan aciz, rakibine kaptiriyor, bunun yonettigi takimin tek basina 82 puan yapabilecegini dusunuyorsunuz. Herif geldiginden beri 20 tane yabanci almistir, saysan 3 tanesi duzgun cikmaz, sorsan futbolu bundan iyi bilen yoktur, federasyon olmasa TS her sene sampiyon olur. Yahu hadi bu salliyorda, siz niye pesinden gidiyorsunuz. Adam mi yok koca memlekette baskan diye bunu buldunuz. Bizim baskanda ariza, ama en azindan kafa fildir fildir calisiyor. TS baskaninda calisan bisey ben daha goremedim.
Herifin bir naneden anladigi yok, zamaninda siyasiler vs ile almis ihaleleri, doldurmus cukkayi, adam daha Demiroren'in niye baskan secildigni anlayacak zekada degil, birde Demiroren buna soz vermis muhabbetine inandigini dusunuyorsunuz. Nasil dusunuyorsunuz, fanusta mi yasadiniz simdiye kadar? 9 yasindaki cocugu bu lafla kandiramazsin, 25 yasindaki TSliler inaniyor. Nasil bir vaka cozemedim. Bu adam Demiroren bana sunlari sunlari soyledi diye sizi kafalayabliyorsa, vallahi durumunuz cok kotu. Artik hastanin kurtarilma umidi falanda kalmamis. Birak 30'u, bi 100 sene daha sampiyon olamazsiniz. Duzelmez sizin bu durum bi 100 sene daha.
Rakip size yatti diyorsunuz kendi maclarinizda olanlar heydi ? bi umutun golunden bahsediyorsunuzda kale agzinda karabuklu oyuncunun luganoya attirdigi golu niye yatti saymiyorsunuz? Bakan soz vermis stad sozu. bu kadar etkili olsalar bize yaparlardi stad 3 sene oldu hala dolmadi stad yeri

82 puan toplayan takima bi goz atin. suan futbolcular nerde Trabzondan gittikden sonra neler yapmislar ne kupa kazanmislar? 82 puanin icerigi ordadir
Trabzondan sivasa balik gider. Trabzondan petrol gonderecegiz deselerdi haklisin ki zaten baskan degil bir kisi varmis heryere balik ihrac eden. Hadi bunlar kivirma her ne kadar aciklamasi varda bahane uydurabiliriz. Bana Manisadaki insaatta calisan Kahe ve Dixon isimli muhtemelen ismine gore Urfali isciler gosterebilirmisiniz
Ben en bastan beri ayni seyleri yaziyorum. tek ben degil tum trabzonsporlar. Penaltilar irdelensin denildi hakemlere telefonlarla belirlendi ne bilim baski altlarina alindi sizin degimizle yatildi isterse sahada 12 kisi oynasinlar.hic bi zaman bizi kimse sike yapmak zorunda birakamaz. kabul etmeyiz bunu. 30 sene sikesiz sampiyon olmadiysak 50 senede olmayalim. zerre kadar umrumuzda degil.
biz kupanin degil adaletin pesindeyiz zaten siz simdi kabul ediyorsaniz bile bu bile bir cok seyi kabullendiginiz gosterir. Trabzonun sike yaptigi kanitlansin kume duselim ve FEnerbahcelilerden ozur dileriz zoruma gitmez. ama kanitlanan hic birsey yok. bunlardan suclama yapamazsiniz. baskaniniz pacayi hala kurtarmadi cikmis olmasi onemli degil gunu gelince bakalim neler olacak
30 sene degil 40 sene olmayalim sampiyon biz iyi gun taraftari degiliz sampiyonluk icin takim tutsak istanbul takimi tutardik. Sadri senerin bazi aciklamalarini ve icraatlarini bende begenmiyorum. birakmasi konusunda yuzde 49 haklisiniz derim babamin oglu degil.
Simdi demek trabzona yatiyorlar diye fenrbahcenin Sike yaptigini kabul ediyorsunuz. size yatan eskisehirler sivaslar bucalara laf yok onada tamam. Sike yaptik diye kabul edip hala bu sampiyonlugu sahiplenme buinyesine sahip olmaniz gercekten ilginc. hala bu konulari konusuyoruz siz biraz daha dik dursa idiniz en basindan hic bu kadar uzamazdi konu. Ama pardon her zaman tek siz haklisiniz.
Sorun ne Demirorende nede Sadri baskanda. Sorun sizde. Niye mi?
1. Bu soylediklerinin dogru oldugunu dusunelim. Sadri niye hala baskanliga devam ediyor? Niye istifa etmiyor? Demiroren'e bir insanin inanmasi icin ya saftirik yada IQsunun bayag dusuk olmasi lazim. TS niye boyle bir baskanla devam ediyor. Siz niye boyle bir baskani icinize sindirebiliyorsunuz. Niye Istanbul takimlari devamli ligin tepesinde? Bu laflari eden bir tane baskanlari ciksa, 3 ay daha o koltuta oturamazda ondan. Ama sizin baskan birakmadigi surece bu herifi kimse yerinden kipildatamaz.
2. Bu soylediklerinin niye dogru oldugunu dusunuyorsunuz? Birincisi Demiroren oyle sozle mozle Sadri baskani kandirabilecegini dusunuyorsaniz, ya hic hayat tecrubeniz yok, yada asiri safsiniz, oteki ihtimal dahada kotu, yazmiyorum.
Sadri sener hatalari oluyor haklisiniz yukardada dedigim gibi cok yipratti bazi acikalama ve davranislariyla. Sike yapmis olsa idi o an birakmak zorunda kalirdi hapise gitse birakirdi Trabzonda barinamazdi Sikeci baskan olsa idi Trabzona giremezdi diyeyim sana. tkim 3. kumeye duserdi ama cikardi tekrar ama baskan kalamazdi. Aziz kalanbiliyor buda sizin sucunuz memnunsanizsa allah icinize sindirsin bise diyemem
Aziz yildirimdan Sadri seneri ayiran (antipatikleri ayni seviyede) biri sikeci digeri degil. Biz hic Senerzonspor olmadik ama siz Azizbahcelisiniz malesef. Fenerbahcenin buyuklugune sozumuz olamaz zaten. Galatasaray dahi olsa suan dusmustu kume. ama boyle buyuklukde olmaz olsun adalet gerekli her zaman. biraz ozelestiri yapmaya ihtiyaciniz var. biz hic bir zaman bundan kacmadik kim hatali ise onlari soyledik.
-
Cevabin icin tesekkurler bir cok kere yazdik bunlari zaten tekrar beyin jimlastigi oldu hakaret edilmedigi surece her turlu tartismaya variz. ama ergen ergen konular acip yeaa kupa verek bunlara zaaa tarzi yazanlara soyleyecek laf yok zaten