Aklıma iki soru takıldı. Birincisi dünyada bu hizmete daha ucuza sahip olmak varken neden sizden böyle faiş fiyata satın alalım ? İkincisi scrapebox ve senuke yönetim kararı ile multi kullanım yapan lisansları kapatıyor nasıl bir çare çözümünüz var ? Senuke ve scrapebox kullanan her vps için ayrı lisansmı kullanıyorsunuz ? bhsvps ve diğer tüm emsallerinin senuke ve scrapebox lisansları ilgili yazılım firmaları tarafından iptal edilmiştir çünki yasak..Aynı şekilde xrumer içinde böyle bir karar çıkıor bu tarz vpslerin en çok kullanılma tercihi senuke ve xrumerdir.Siz nasıl bir çözüm yolu izleyeceksiniz ? Örnek benim kendime 3 adet blackhat vps var ve sizin ile çalışmam için ne gibi ayrıcalığınız özelliğiniz vs var ? ingilizce derseniz artık bu tarz vps firmaları il ingilizceye konuşmaya bile gerek yok tıkır tıkır insanlar google translate ile bile anlaşıyorlar ki günümüzde bu tip yazılımlar ile ilgilenenlerin üç aşşağı beş yukarı derdini anlatacak kadar ingilizceleri vardır.
sistem oldukça güzel ancak dezavantajları ;
tüm programlar marez
herkes aynı ip den gönderim yaptığı / yapacağı için her link spama takılacaktır
kullandığınız vps ip lerinin %99 u stopspamforum da yer alıyordur ki bundan adım gibi eminim

ücret bildiğimiz seo vps lere göre 4 kat fazla
konuda yer alan programların hemen hemen hepsini lisanslı kullandım bu tip seo vps lere karşıdır ki video da da göreceğimiz üzere senukex marez olduğu için güncellemeden devam ediliyor son olarak bu programların yapımcıları türk olsaydı r10 a üye olsaydı acaba bu tür bir konu açabilir miydiniz ?
Arkadaşlar merhaba.
Daha önce bu konu ile ilgili bir linkte bende bu tarz soru sormuştum.
Okuyup ona göre değerlendirmede bulunursanız bizlerde aydınlanmış oluruz.
Alıntı
Alıntı:
Alıntı
Messi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Lisanslı bu programları kiralamak yasak değilmi?
Sonuşta 1 lisans ücreti ödeyip aynı programdan birçok kişi istifade ediyor.
Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirz.
@alikayahan cevabı:
Burada önemli olan kullandığınız yazılımın lisanslama tipidir.Hali hazırda bilgisayar başına ve kullanıcı başına lisans ücreti alan iki farklı grup bulunmaktadır.
Kiralama seçeneğine izin vermeyen yazılımlar bir başka değişle terminal services 'e kapalı olanları (Logo , Tiger , Outlook) bu şekilde kullanamazsınız.Bu tip yazılımlarda lisanslama kullanıcı başına yapılır.
SEOExp'de yüklü olan yazılımlarda ise bilgisayar başına lisanslanır.Bu yazılımları da aynı anda 2 bilgisayara kuramazssınız .Bu yüzden ortalama her 15 kullanıcıda bir yeni server kurulup lisanslamalar tekrar yapılır (veya volume lisans kullanılır).
Bizde işi kuralına göre yapmak istediğimizden yazılımları 2 günde crackleyip kullanmak yerine , hepsini lisanslamayı daha uygun bulduk.