Zaten benim dusuncem, baska birinden duydum falan demedim. GSnin mali tablolari ortada, sonucta piyasaya acik sirket. Milleti dudukleyip, sermaye artirimi yapip, borc/sermaye oranini dusurup borclanacagini dusunuyor. Yemezler. Cunku GS kulubunun ana sermayedari sermaye artirimini gelecekteki gelirlerini ipotek ettirdigi icin yapabiliyor. Adamin borc morc odedigi yok. Kulubun gelecekteki gelirlerini ipotek edip borcunu azalttim diye bir mantik olur mu allahaskina? GS'nin piyasa degeri bir ara -250milyon falandi, milleti dolandirip pozitife cevirdi, simdi tekrar negatife cevirmek icin elinden geleni yapmaya devam ediyor. Normal bir ulkede olsa cumle aleme ornek olsun diye bunu en asagi bi 300 sene hapse atarlar, herife bisey diyen yok. Bana kalsa birakin iyice batirsin.
CLde bir tur gecersek bu elemanin parasi cikar nasil bir mantiktir? Bu elemana en asagi 7-8 milyon bonservis vereceksiniz. En asagi 6 milyondan 3 yillik sozlesme yapacaksiniz. Adamin alacagi mac basi paralari, sampiyonluk, tur, kupa primleri vs var. Kafadan 30 milyon avroluk masrafi var. Seneye CL oynayacaginizin, bu seneki gibi balli bir guruba duseceginizin ne garantisi var. Bu sene Aykut Kocaman yerine duzgun bir TDmiz olsa ve CLye kalsaydik o 10 milyon avronun GSnin mali tablolarinda acacagi hasari gorurdun, burda 25-30 milyon avrodan bahsediyoruz. GSnin su andaki kadrosu asiri pahali, yillik giderleri en asagi 12 milyon avro falan asagi cekmeleri lazimken, birde ustune masrafa giriyorlar. Kafadan sakat bir durum.
Arkadaşım sanane Galatasarayın mali durumundan, sen git kendi takımınla ilgilen bak stoch ödül almış orda kendi takımına yorum yap.Burda Galatasarayı kötülemene gerek yok, kadrosu pahalıysa bu seni ilgilendirmez senin cebinden para çıkmıyor burda milleti germe bence..