ant07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sorularını soru ile cevapladım onların cevabını bulursan çözersin bu işi, sadece 3. soru için bit.ly faydalı olabilir onuda 10 tane yerden geçirerek öldürmenin mantığını anlamış değilim. Zaten böyle bir yönlendirme zincirini google farkettiği anda o konuyu büyük ihtimal spamdan şutlar
... bende onu diyorum işte... banlamıyor ... çünkü anlama ihtimali yok... çünkü o, kendine verilen linki kısaltıyor... kendine verilen linkinde bir kısaltma olduğunu anlamıyorki ... ve bunun sonucu olarakta zincirleme sıcak trafik gerçekleşiyor

Rockipsiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 tıktan sonra ziyaretçi sayfadan çıkar.
çıkmasını gerektirecek hiçbir sebep yok... örnek link vermiştim önceki sayfada.... örnek vereyim... Bu bağlantı Negatif Pagerank üzerine bir yazıma gidiyor... tıkladığınızda hiçte reklam görmüyorsunuz ve yarım saniyede açılıyor... ama arada en az (hatırlamıyorum bile) 5-10 tane kısaltma servisinden geçiyor.

s7e7v7e7n7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu dünyada bir akıllı sen yoksun

adf.ly ve diğer büyük bu işi yapan firmalar bu işe izin vermiyor. tespit edildiği anda kuruş alamıyorsun ki tespit etmesi oldukça kolay...
tamam canım... illede kısaltmalardanda kazanalım demiyorum... burada bir kaç konu tartışılıyor aynı anda... ama üstte verdiğim link, zincirlemedir... yani 1/1 örnek
.