Keşke dün Ünal Aysal'ın GSTV'de ki konuşmasını izleyebilseydiniz.Onun söyledikleri ile sizin söylediğiniz rakamlar arasında farklar var.Ünal Aysal gerçekten çok zeki bir iş adamı.Bir dünya parası ve büyük şirketleri var.Ekonomi konularını bizden daha iyi bildiği kesin.O çok güzel borsa konusunu, hsse satışlarında ki olayları anlattı...Yani siz zannediyorsunuz ki sizin hesap doğru, ama başkana göre sizin ki tutmuyor.Gelirlerde tutmuyor.Birisi yanlış biliyor bence o da sizsiniz.Sonuçta siz belli 1-2 yerde ki bilgilere göre konuşuyorsunuz.
Her neyse ister batar, ister batmaz bu sizi neden bu kadar kastı ben bunu anlamadım...Madem bu kadar düşüncelisiniz neden "inşallah batar" diyorsunuz? Bu takımın milyonlarca taraftarı, 10 bin üzeride üyesi var.Üye olanların çoğu zengin iş adamları.Kimse bu kadar hesap yapmasını bilmiyor mu? Bahsettiğiniz kadar yanlış işler olsa kimse buna izin vermezdi.
Daha çok uzun bende bilgiler verirdim çünkü bilmediğiniz bir çok şey var yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla, keşke dün olan programı izleyebilseydiniz.Neyse hayırlısı olsun, dediğim gibi sizin düşünceleriniz, saygı duyuyoruz.(ek olarak ben kimseden birşey duydunuz vs demedim.)
Futbol tartışmalarına girmeyi sevmiyorum, sadece bende mod arkadaşımızın dediği gibi daha sağduyulu mesajlar beklerdim.Çünkü futbol bu, işin içine duyguları katıp beddualara gerek yok.Son mesajım olsun bu konuya, artık gelirse sevincimizi paylaşmak için yazarım
İyi akşamlar.