Merhaba arkadaşlar...

Son bir kaç aydır kendi çapımda tasarım ile uğraşmaya başladım ve 2. tasarımımı bitirdim. Klasik düzenin dışında farklı bir ana yapı oluşturmaya çalıştım. Tabii ki her yeni başlayan kişi gibi bende bu tasarımı çizerken Hakkı Ceylan ve Gülşan Semiz'in (eski tasarımı) tasarımlarından esinlendim ve ortaya demodaki görüntü çıktı.

Temanın ek ayarı falan yoktur o yüzden fazla detaya girmiyorum Konuya eklediğiniz resimleri "Öne çıkan görsel" olarak eklerseniz sorunsuz çıkacaktır. Ayrıca slider yanında bulunan sosyal medya bölümüne linkleri eklemek için index.php dosyasında gerekli düzenlemeleri yapın.

Footer'da sadece 2 link mevcuttur ve bunların içinde benim linkim yoktur Kodlamak daha zahmetli olduğu için css dökümü ve entegreyi yapan arkadaşların linkleri eklenmiştir ve kaldırmamanızı rica ediyorum

Temayı kullanmadan önce css'de ufak bir değişiklik yapmanızı rica edecem. Konu başlıkları küçük olunca pek güzel durmadı o yüzden;

css'de .resimyazi bölümünü aşağıdaki kodlar ile güncellerseniz daha güzel olur

.resimyazi{
font-family:Trebuchet MS;
font-size:15px;
background:url(images/resimyazi.png) no-repeat;
width:418px;
height:10px;
position:relative;
left:23px;
top:-53px;
margin-bottom:-20px;
color:#FFF;
padding:10px;
overflow: hidden;
}
Slider'da çektiği konular son eklediğiniz konular. Buna id seçme nasıl ekleyebiliriz bilmiyorum ama bir şekilde o kısmı halledip gerekli güncellemeyi konu üzerinden paylaşacağım.