Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar sistemimden kısaca bahsetmek gerekirse

Sınırsız sayfa oluşturabilme ve sayfa hazır kalıplar ve dilediginiz sayfaya sadece üye erişimide eklene biliyor ilgilenen firmalar pm ile iletişime geçebilir

Sistemde herşey mausla tıkla degiştir özellikli ayrıca sistemde dilediginiz kısmı dilediginiz yere mausla dilediginiz yere sürükleyip bıraka biliyorsunuz

Özelikler :
1 : Makaleler - makale kategori - son makaleler
2 : Ürünler - Ürün kategoriler - önerilen ürünler - slayt ürünler
3 : Sayfanın dilediginiz kısmına resim - flash - slayt - Kayan ürünler ekleme
4 : Kullanıcı girişi - Özel html - Dost Linkler - dosya indirme - hakkımzıda - duyurular
5: Alışveriş Sepeti
6 : Sınırsız sayfa ekleme - sayfa silme - 12 adet sayfa ekleme şablonu
7 : Site Şablonu 2350 Adet
8 : Site arka fon müzik ekleme - sayfa başı kayıt adeti belirleme foter düzenleme -yedekleme - filigran - dosya yöneticisi - kullanıcı mesajları - anasayfa menü - kullanıcı yönetimi - sipariş yönetimi - haber yönetimi - Ürün yönetimi - üye yönetimi - duyuru yönetimi - makale yönetimi - web tasarım modu yönetimi herşey mausla tıkla degiştir düzenle ve sürükle brıak özellikli

Not : ilgilenen firmalar yada kişiler normalde bu projeyi yapma sebebim kendi şirketimi kurup kullanmaktı ama şuan durumlarım iyi degil bende scrripti satma kararı aldım fiyat vermiyorum ciddi ilgilenen firmalar var ise tekliflerini bekliyorum teklife göre 1 firmayada verile bilir 5 firmayada ama sınırlı verilecek o kesin

Sistemle ilgili resimler

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:55:04 -->-> Daha önceki mesaj 12:34:28 --

sistem özelliklerinden birini ayzmayı unutmuşum

site orta slider 8 farklı şablona sahiptir be her sayfaya farklı slider atana biliyor

orta slider ister flash ister multi resim isternirse tek resim atana biliyor