hocam sitenin backrounduna yerleştir keyword leri ama sitede görünmesin. title ve descriptions dan yoksun en azından keywords leri index e gizle.
keyword eklenebilir ama oda tehlikeli sanırım benim şuan sadece aklıma yatan rahatsızlıklarla alakalı makalelerle ürün başlıkları oluşturmak
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:09:57 -->-> Daha önceki mesaj 01:07:55 --
Müşteriniz çok korkutulmuş sanırım. Reventin, mango, hürrem vs bir sürü ürünün üretimi, pazarlaması, satışı, reklamını yaptım sitelerine elimle "zayıflama hapı" yazdım ve tek bir olumsuz durum oluşmadı. Onaydan sonra kontrol edilmiyor, sadece şikayet ederlerse...
bunu nasıl yaptınız bilmiyorum bayağı bir firma cazai müede ile karşı karşıya kaldı çogu zaten ürün açıklamalarını kaldırdı sitelerden yakın zamanda tam yenelge yayınlanacak.iş tamamen netleşir ama artık ürün ile alakalı hiçbir şekilde açıklama yapılmayacak tabi sadece o sayfada

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:10:53 -->-> Daha önceki mesaj 01:09:57 --
Açıklamanın tıbbi bir dayanağı yoktur vs vs bir ekleme yapılsada işin içinden çıkılamıyormu ? Zararlı birşeymiki bu, neden yasak ?
artık onuda kabul etmiyorlar.zaarlı olduğundan değil yararlı olduğunu kanıtlayamadığından kabul etmiyorlar.