karacoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seni bir gün vakıf üniversitelilerden oluşan elit bir pikniğe davet ediyorum.

Sınava tekrardan girip, dersleri saydırarak istediğin üniversiteye geçersin. Veya yapabilirsen yatay geçiş imkanını kullanırsın.
Ahahaha hocam bu da bizim piknik

http://3.bp.blogspot.com/-pJq2jKuC2f...n-kalite-2.JPG

BurakErmeydan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de bilgisayar mühendisliği okuyorum. Hazırlıktayım fakat şimdiden gördüğüm bişey var; gelenlerin çoğunun gereksiz ve amaçsız geldiği. Ben yıllardır bilgisayar ve internetle ilgili olduğum için geldim. Bu iş akıla, girişimciliğe baktığı kadar yüreğe de bakar. Bilgisayar sevda işidir.
Aynen öyle ama ilk günler bende böyle düşünüyordum millet amaçsız amaçsız gelmiş ben ne hayallerle geldim kaç senedir istiyorum diye sonra baktım amaçsız adamlar benden iyi notlar alıyor Yani işin özü çalışmada ne kadar istekli olsanda çalışmadan olmuyor

loreafro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne kadar çok mühendis varmış, selam arkadaşlar hepinize.

ayrıca vakıf üniversitelerinin eğitimi kötü, para tuzağı, ayrımcılık var gibi laflar edenler kıskançlıklarından etmektedir, onlarda biliyor ki vakıf üniversiteleri arasıda başı çekenler zaten genel kalite sıralamasında da üst seviyelerde. koç, sabancı, bilkent buranın CS dersleri kolay mı ya da hocalar mı kötü zannediyorlar anlamıyorum. şu anda google / facebook'ta hatta forbes top 100'deki şirketlerde intern yapan kaç türk var ve bu türklerin % kaçı vakıf üniversitesi çıkışlı? %95 neredeyse. vakıf universitelerinin eğitim ve gelecek imkanları gerçekten devlete oranla çok fazla, hangi devlet üniversitesinde standford ya da mit mezunu öğretim görevlisi var veyahut hangi üniversite değişim programı ile ivy leauge universitelerine öğrenci gönderiyor. bu soruların cevaplarını gerçekten merak ediyorum. gerçi çalışan her şekil hayatta kazanır, devlet vakıf farketmez.
Kimsenin bilkente,sabancıya,koç'a laf ettiği yokki. Saydığım üniversiteler dışındaki vakıf üniversitelerinin çoğunun ticarethane olduğu bir gerçek. Bilkent,KOÇ,Sabancı,Kadir Has ile Bahçeşehir'ide alalım, ama bunlar dışındaki özel üniversiteleri incelersen ne demek istediğimi anlayacaksın. Ki zaten Koç gibi üniversitelere girmek kolay değil

berkq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün üst sınıfların final sınavı vardı baktım kağıda kod yazıyorlar yok böyle şaçma bir sistem. Pratik olmadıktan sonra kağıda kod yazarak nasıl bir şey öğrenebilirsin ki ?
Bizde bu dönem C dersi aldık kağıt üzerindeydi sınav ama başka çaresi yok gibi bunun malesef bilgisayarda yapılabilir belki ama zor biraz