Arkadaşım bu bir kampanyadır . 1 sene ücretsiz kullanırım beğenirsem ücretli kullanmaya devam ederim . Ben sadece kullanım sürecinde karşılaştığım sorunları belirttim... Ücretsiz olması benim hizmet almadığım anlamına gelmez sonuçta kendi kriterlerine göre yaptıkları bir kampanyadan faydalandım . Hataları ve şikayetimi belirtmek hakkım . bu her yerde böyledir . script konusuna gelince beğenmek farklıdır , beğenmezsen kullanmazsın . Host işi ise kullanmadan beğen emezsin . Kullanım ve beğenmedim , beğenmediğim noktalarını da arkadaşlarımla paylaşıyorum bu kadar doğal bir şey olamaz .

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:48:02 -->-> Daha önceki mesaj 13:45:26 --

scorpi101 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beğenmiyorsanız almayın zorla aldırmayorlar, hele ki ücret vermediğiniz bişey bu. geçen gün bedava diş macunu dağıtıyorlardı, beğenmedim, şikayet mi edeyim ?
Et etme ama , menmun kalmadığını insanlarla paylaşabilirsin o senin hakkın . Bende beğenmediğimi paylaşıyorum hepsi .

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:48:57 -->-> Daha önceki mesaj 13:48:02 --

jRMix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
WebAdam İle Çalışmıştım. Hergün Kesinti Değilde Haftada 1-2 DK'lık Kesintiler Oluyordu.

Ayrıca Ücretsiz Dağıtılan Bir Hosting'in Kesinti Şikayetini Yapıyorsunuzda Yabancı Firmalar Kafalarına Göre İşlem Yaparken Neden Kimse Sesini Çıkarmıyor ?
Türk Firması Diye Bu Kadar Yüklenilmez. Lütfen Buraya Gelip Firmayı Karalamayın.
Türk Firması veya Yabancı Firma olması beni ilgilendirmez . Ben hizmetime bakarım kim olsa şikayetimi açarım !