akinberk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dostum videoları siteye ekledik... üyelerden şikayet geldi... bi baktık patlamış...

meğerse senin siten üzerinden çalışıyomuş... bilseydim kurmazdım... ama olsun yinede emeğine sağlık...

Not: 60 Tl stretjisi yanlıştı. Burdaki çoğu kişi freelance olarak çalşan insanlar. yani örgütlenip "hadi aramızda para toplayalımda yayınlasın mantığı ile kimse hareket etmez. Ayrıca bu para karşılında lisans da almıyorlar yüzlerce kişinin kullanımına açıyorsun... Sağlam bir script yapıp, 15-20 tl den kişiye özel pazarlardın ve bir sürüde satardın. Bak forum bunu yapanlarla dolu...
patlamış v.b kelimeler kullanman ne kadar doğru bilmiyorum, evet benim sunucum üzerinden çalışıyor ve patladığı filan yok.

bakın arkadaş kullanıyor:
http://www.hdpaylas.com/uslu-dur-big-stan-izle/

gayette hoş ve tasarım ile uyumlu olmuş. youtube video için kullanıcaksanız, kısa youtube videoları için kullanın. efendim ben 10, 15tlnin peşinde değilim, insanlara faydalı bir şey yapmak istediğim.

neden benim sunucum üzerinden çalışıyor ?
bir çok sunucuda cpu kasma sorunu ve çok fazla trafik tüketimi gibi sorunlar yaşanacak, ve en önemli nedense, paylaştığım eklenti içinden player kodları ayrıştırılıp, bir grup insanlar tarafından parayla satılacak. ve bu benim istemediğim bir şey.

patlama bozulma olursa v.b, bana bildirin, yardımcı olmaya çalışırım. şuan tüm oynatıclar sorunsuz çalışıyor. kimse kullanmak zorunda değil, kimseye zorla kullanın demiyorum.